Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehaneriiii Pijanciiii Neznalice Nadri ljudi To je stranka DAJ FOLIRAJ/SD
Izmedju redova da se primijetiti da je značajan doprinos ovom amadmanu dala Bibija Kerle...
Gospodo iz DF, ne obracajte paznju na botove i trolove, Vrsite pritisak na sda i hdz i sve, da se donesu sto bolje mjere podrske gospod.ili ti ekonomiji i da SVI kojima ste zabranili rad imaju podrsku drzave, SVI.. kladarama.ne treba i uvoznim lobijima.. mali obrti, mali i srednji i veliki biznisi ili tvrtke.. me davati gazdama bovac na racune, platiti diprinose svima, dati novac za opremu i repro.mater.onima koji ce preorjent.
@x111taysonnnn proizvodnju, prosiriti istu a time ce i zaposljavati, a davanje novca po zapsolenom je bez veze jer prime pa otpustaju ljude .. dokazano bez veze .. ulagati u inovacije, itd itd... Fadila i Jelku zveknite Serpom u Glavu i dajte im GINKO neka dodju pameti i razmisljaju ..
Jeedno BANALNO PITANJE za DF !!! Koliko je Željko K. kao član Predsjedništva BiH obezbjedio DONACIJA za BiH u borbi protiv KORONAVIRUSA !!! Koliko se plaća Željko K. odrekao u krist ugroženih GRAĐANA !!! Sve ostalo je LAPRDANJE !!!
Dok se ovi skontaju proci ce i korona i zivot ,a paea od njih nece niko ni vidjeti.. Tuga i zalost!!!
Ma hajte molim vas
Javiše se ljigavci i SDA privjesci... Gonite se što prije na političko smetljište jadnici usr,ni.
Vi ste se coporativno prodali 18.-og maja 2019. tako da bi bilo bolje za sve vas i nas da prestanete svirat' q-cu.
Ovo sad neki vic. Danas kad se uzimali krediti ove komične izdajnike Sarajeva niko za ništa nije pitao. Dodik, Izetbegović i Čović se pitaju, jer sva tri debila predstavljaju najveće stranke naroda u BiH a time imaju legitimitet. A Komšić daje neke izjave u oslobođenju kao jalava ovca. Ajde sruši vladu u Sarajevu pa vladaj? koji idiot
E samo smo jos vas ublehaš čekali
Bakirova druga stranka
Zar ovi zohari jos postoje?
hahahahaah....koja manipulacija komentarima i lajkovima....DF postoji jos koji mjesec...
Cuj ovih debila, zadnji put bili relevantni 2013
Samo naprijed DFovci nadoci ce i ovi sto vas prozivaju! Polahko ali sigurno dolazi vasih 5 min pokazite ds mozete i bolje puna podrska.
Ma evo suluda ideja svima na nivou drzave uvesti 600 KM pata ali svima zaposlenim, nezaposleni, direktorima, cistacima, predsjednicima, parlamentarcima ako nas vec ubjedjujete da se od minimalca moze zivjeti i da nam ogromnu uslugu vrsite od nasih para hajde bujrum probajte i vi jos ce i ostati fino viska para!