Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF je tacno poceo da raskrinkava kriminalnu organizaciju SDA, na sta su mafijasi iz SDA promptno reagovali. DF svaka vam cast, samo hrabro naprijed.
Nemas ti pojma, realno..
@mb82mm62mm Da ne bi mozda sa podrumašem iz SDA sarađivao?
Ovo je posteno kada se stvori vecina on ce sici sa funkcije,ovako bi hdz ustupio mjesto snsd u u federaciji.Hvala ti narode sto volis sto da te je.. do mile volje.Koja moras biti konjenina da glasas za hdz i sda a oni javno pljackaju narod unistavaju ga tlace.Ljudi nemaju posla,zdravstvenog osiguranja,nemaju sta da jedu pa opet glasaju za ove stranke.PA NARODE ZNAS STA JE.. se narode kad ste toliko glupi i ograniceni
Reuf nova pozicija....Najvise smetao,zalost...
Reufe, koga si sve ubacio na posao za ovo malo vremena? Hajde priznaj!
Pokajao se Čavara i HDZ, te šef mu! Kasno je - DF nasankao stare prevarante. Kada ih stranci pitaju šta je bilo...
Prodajem prasad: 0684839573
reufa na tutu
A jesu ga zapetljali, podnosenje ostavke postalo atomska fizika...
Smiješni likovi.....Smiješna država....Smiješan narod....Ne zna čovjek ili bi se smijao,ili plakao
plači.. to ti je nasigurno.. ko kec na đokovića.. ;)
prija smo gledali spanske sapunice u 5 popodne. Sad nam ga dodje da svaki dan u 5 gledamo sta je vlada uradila i sta se desava. Jeli ko podnio ostavku, jali reko Novalic nesta protiv Bajrovica, da li i koliko se ko eksponira. sta su rekli analiticari. Vlada je postala spanska sapunica u 5 na ftv. Jos 1 sat pa cemo gledati novu epizodu. nemojte propustiti.
Čitam danas u Oslobodjenju da je Bakir nudio mjesto permijera BiH Radoncicu samo da ih spasi u vezi koalcije, a FAhro ga glatko odbio! To majstore!
Covjek neodoljivo podsjeća na glavnog junaka u Black Adder.
Ovdje će ga samo Bajrović popušiti i svi će se na kraju izljubiti, jer je čovjek totalni demagog i dobio je što je tražio
U pravu si i mislim da je to trenutno najbolje rješenje. U kojoj vladi je moguće da netko istupa mimo Premijera vlade, to samo može kod nas da je ovakva situacija bila u kojoj drugoj državi to bi preko noći bilo završeno.
Izađite iz koalicije i pdnesite ostavke na sve funkcije pa će i ostavke za sve ministre biti prihvaćene, mislite da ste samo vi pametni ima pametnijih i od vas, pročitali su vaše namjere ne možete više praviti smicalice. Na novim izborima birači će reći svoje pa će mo vidjeti gdje ste onda.
Smrt Politčarima Glupane ako si ti glup nemoj drugima suditi prema sebi. Odlično se razumijem šta je Federacija BiH, a šta je Bosna i Hercegovina, da si pametan skontao bi da sam te neki dan zajebavao, vrati se na komentare pa neka ti netko pojasni ako ti ne možeš skontati.
HVALA VAM...maknite se cirkusanti,spasite nas
Ziher oprema namještajem sve državne institucije, a znamo da država najbolje plaća, našim parama, naravno.