Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram ponoviti... Za ovo neko mora krivično odgovarati. Da li je krivac u MUP-u KS, FBiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela... ne znam, ali je sramotno da se dozvoli policiji drugog entiteta da na teritoriju na kojem nema nikakve ovlasti krši zakone, ugrožava nečiju slobodu i otuđuje imovinu. Ovo je poniženje svih nas, ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj državi. A DF nabijem na qurac.
ONE ŠTO SU NAS DOVELI U SITUACIJU DA BiH KLIZI U PUZAJUĆU DIKTATURU (SDP) NAROD JE KAZNIO NA NEDAVNIM IZBORIMA USKRAĆUJUĆI IM GLASOVE RADI ČEGA JE TA STRANKA I IZGUBILA. NAJKOMPROMITOVANIJE ČLANOVE SDP STRANKE (DAKLE STRANKE KOJU NAROD VIŠE NE ŽELI NI POD RAZNO), DF ODNOSNO ŽELJKO KOMŠIĆ KOJOJ STRANCI JE NAROD UKAZAO POVJERENJE DAJUĆI JOJ SVOJE GLASOVE U ŽELJI DA KONAČNO NAKON 20 GODINA GLASA ZA NEKE ,,DRUGE,, MASOVNO PRIMA U DF STRANKU. ŽALOSNO, ŽELJKO KOMŠIĆ NE DOZVOLJAVA DA U OVOJ BOSNI NA VLASTI BUDE NEKO DRUGI IZ NJEMU POZNATIH RAZLOGA. DA LI ZBOG ŽALA ZA SDP-OM ČIJI JE ČLAN BIO ILI ZBOG STRAHA DA NIJE KADAR URADITI DRŽAVNIČKE POSLOVE ILI JE NEŠTO TREĆE ALI ŽELJKO DOGOVORI SE SAM SA SOBOM ŠTA HOĆEŠ, JEDNO GOVORIŠ DESETO RADIŠ. KO NAS JE DOVEO U OVAKVO LOŠE STANJE, ZNA SE KO VLADA ZADNJIH 10 GODINA, VELIKIM DIJELOM SDP STRANKA ČIJE OTPADKE TI I SADA PRIMAŠ U SVOJE REDOVE HALO GOSPODINE ODLUČI SE KONAČNO, MEĐUTIM NAROD TI VIŠE NE VJERUJE.
Hercegovac92 >>> banovanje je neslagnje u mišljenju,stavu itd. A kada policija udara zato što je nezadovoljna( neka kažu sami sa čim ili sa kim), nije novinstvo krivo!
prokleta avlija>>> tebe ćemo svakako u Sibir, pa da se seiri!
Ukloniste onog finog gospodina zarad par tatinih, maminih sinova. prijatelja. Sada bi se već znalo ko su banditi, ko ih je poslao i gdje stanuju!
svi bi morali znati da onaj ko ima sudski nalog ima pravo da pretresa bilo sta...tako je u pravnim drzavama....a ovi sto nemaju pojma sta je drazava i pravo nek odsele u arabiju....ni za isila nisu :)