Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina Dodik, Čović i Izetbegović brane svaki svoj narod od druga dva. U tom vremenu, oni postaše milioneri, a njihovi glasači postaše najzaostalija nacija sa najnižim životnim standardom u Evropi! Ali kad bi ovce imale čime da misle, ne bi bile ovce!
Pa jbt kad su Albanija i Kosovo države sa više slobode od tebe. Ukina cijelu državu odmah, niko koristi od nas ni nema.
@vulkan777 Ja sam proslo Leto bio u Sarandi, Albaniji I nikad se bolje nisam odmorio na moru. Inace sam Srbin.
A šta bi vi, demokratiju!? Malo sutra.
DEMO(n)KRATIJA
BiJo jednom jedan Bosnjo, koji je imao san da ce na dunjaluku napraviti sto niko nije, da ce krasti iz firme, krasti od drzave, praviti kuce i vikendice bez papira, da ce nadmudriti kockarnice, da knjige nece procitati ali da ce biri jako mudar......a s druge strane kada se radi o njegovoj guzzzi da ce dunjal biti posten prema njemu, da ce se zakoni postovati, njegova prava da ce biti zagarantovana.....i tako dok je Bosnjo budan sanjao ode zivot u patnji!
narod tako hoce, svi nesto kradu petljaju, grade nelegalno prema drzavi, a kada je prema njima drzava onda bi da je Svicarska....e pa ne moze
Mile, Bakir i Dragan su SNAGA NARODA, a ne UPIŠANA DEMOKRACIJA !!! Samo države koje imaju Mileta, Bakira i Dragana su i uvjek će biti PROSPERITETNE države !!!
Hvala dragoj, vječnoj ezdea što je uništila demokratiju u BiH.
I ja kazem, pogubniji aistem se po covjecanstvo pojavio nije
Demokratija i Bosna? Barem smo uvrsteni u ocjene. Inace smo van svih parametara.
BiH u razvoju zaostaje 50 godina za Evropom, ali je zato u samom vrhu po kriminalu, korupciji, nepotizmu, nezaposlenosti, siromaštvu, zagađenju, itd... Zahvalite se većinskom SDA, HDZ i SNSD glasačkom tijelu! U BiH lopovi vladaju već 30 godina! Ovo nije ni nalik demokratiji, ni kapitalizmu!
U BiH je i de iure i de "Franco" prava Dolce Vita a la Cosa Nostra po mjeri krupnih mutnih tipova sa kriminalnom konotacijom, a sve s ciljem unaprijed isplanirane i dogovorene zlouptrebe stranackih pozicija u cilju uspješnog sprovođenja svih oblika nezakonitih radnji sa akcentom na krupni kriminal.
"Demokratija" samo sluzi milijarderima koji posjeduju banke, medije i sve ostalo
Pff eno Bloomberg upuco milijardu maraka na kampanju i odustao
Vidjet cete vi kad vas ljevica izjebe
A u americi je demokratija onako bas top. Jedina razlika izmedju nas i zapada je sto vani barem ljudima daju uslove da zive pod njihovim uvjetima
Uz HDZ i SNSD oligarhije uz koje te nestane u mraku kada kažeš nešto protiv njih na teritoriji kojom vladaju, dobro nismo zadnji na svijetu, mada srbija bi čak trebala i iza nas biti jer tamo je čista teokracija ali ko zna kakvo je ovo istraživanje..