Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa bez Bulbula,velikog " borca za boračka prava".Samo se džaba smrzavate dsnas.Hajte kući.Izadžite kad vas bude 300 000.Onda ćete moć " legitimno" blokirat glavnu ulicu.
....evo kako je pocelo i kako je kreten kog je alija proglasio generalom i komandantom granatirao sarajevo.......https://www.youtube.com/watch?v=-qOvoKlEtgE
i moj otac je demobilisani borac.. ko to nije bio demobilisan? i sta sad ovi hoce? da im neko dadne penziju? genijalno..
samo jedno pitanje.. sta su radili 20 godina?
@brcak108 Sramota "kolega" sramota :( Samo mi reci jesi li za ova prva dva prijedloga i znacu jesl bio borac il si karina obicna SDA/SBB ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Meni dođe žao kad vidim ljude koji su još juče ginuli a sad im se naplaćuje račun za struju..što nije u redu nije. Oni su zaslužili minimalno bar poštivanje i veće mirovine te sve ostale benefite koji idu u paketu. 390k i nije neka brojka da država kao što je bih nebi mogla zadovoljiti.
Da ste se proteklih 20 godina borili za pravnu državu i boljitak, imali bi posao svi borci i njihovi potomci. Sada je kasno, što se moglo podići za proizvodnju i otvaranje radnih mjesta je privatizovano i opljačkano.
Borci protiv Jugoslavije, sljedbenici Hitlera, Musolinija, Pavelica i Alije.
Od Velike Srbije ostaće samo dugmići,hihihi
pa svi smo mi bii borci.Nije mi jasno kako neko moze dobiti 25 % od prosjecne place a da ne radi nista.Tako bi svi borci koji rade, radili na crno i uzimali tu naknadu
Vazda nešto traže i bune se ..a kojega god upitaš odgovara: Nisam se borio u ratu za penziju , posao, stan i privilegije,,,,,samo sam želio da oslobodim zemlju.
shaje ovo klix nedaete dnevnu dozu srba hrvata ibosnja danas. sve neke ljeve vesti
Okupili se opet...bilo ih je cijelu zimu najvise desetak,mjenjali se....rastjerajte ovo nek idu za poslom...od cega su im porodice zivjele cijelo ovo vrijeme...
haj maknitese trebam ugrad pakasnie navratte opet.
ovi dečki su demobilisani od rada
ljudima treba dati podrsku svi mi.novalic nas i dalje ubjedjuje da dobro zivimo a nema firme koja nije strajkovala za vrijeme njegovog mandata.od boraca pa nadalje.i radnici telecoma da su pametni pridruzili bi im se jer i njima se sprema privatizacija iz medija se vidi
A za vrijeme niksicevog mandata gorilo predsjednistvo...
"a to su jedinstveni registar boraca, ukidanje finansiranja svih boračkih udruženja koja su formirana od 2006. godine te zbrinjavanje nezaposlenih boraca" O ovom zadnjem zahtjevu bi se moglo razgovarati ali ova dva prva, pod HITNO rijesiti!!!
vi ste najveca glasacka masinerija tih sto vas varaju i kradu. sto ste pustili da neko ko metka nije vidio ima invalidnine i zlatne ljiljane a neko ko je zasluzio nema nista. 25 godina iza jos se prica o pravima boraca eto kakva je ta sda.
Uhvatite Premijera i njego pod premijere, pa ih dobro " protresite"! Ovako se smzavate danima, a nikakva hajra nema. Ovo je vrijeme i za borce i radnike od značaja biti ili ne biti. Ima li vas ili nema! Udružite se napokon!
Zanimljivi su mi ovi komentari na ovakvu vijest! 80% negativnih dolaze is SDA/SBB bratije. Nece vas ni cete tamaniti kao ja cim zakuha, majku vam hebem klerofasisticku!
imal Bulbula gdje ah pardon to je onaj patriota sto je prodavao djevojke i to bas one sugradjanke, djevojke iz svog komsiluka iz svog grada a puna su mu usta bila herojstva kao nece dozvoliti nikome da ucini zlo njegovom narodu a ispade on najvece zlo ovog grada