Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto onda unistise Jugoslaviju zemlju gradjenu na ZAVNOBiH-u.?Uzimaju iz konteksta bivse drzave samo ono sto im pase.
@SkyZmaj Da se raspisao referendumprije rata ,imala bi zasigurno naša djeca na cijelom prostoru eks JUGE u ovim vremenima jednu od vodećih članica EVROPSKE UNIJE u svakom pogledu!
U ZAVNOBIHU takkđer piše da je BiH i Hrvatska i Srpska i Muslimanska a ti se izjašnjavaš kao Bošnjak
Neka ne bude tuđi sluga, onaj tko može biti svoj gospodar, rekao je Paracelsus, a danas na netu je prakticno nemoguce sakriti neokomunizam zavijen u SDA-ovski celofan, koji smrdi na izdaju, korupciju, namjestanje izbornih rezultata pa makar to bilo i fizickim obracunom kada se svjesno ide na pravljenje medvjedjih "usluga" vlastitom narodu i pravljenje pobjednickih zicera tzv. suprotnoj strani.
Ima li razlike biti manjina tamo gdju su drugi vecina, od ovog u Stocu? Kada ovako javno srbin ili hrvat govore protiv bosnjacke politike i njihove vecine u vlasti. bosnjaci ih (ukljucujuci vas ovdje u komentarima) instrumentalno optuze za fasizam, izazivanje mrznje, itd.. moze se samnom neslagati ili slagati, ovo su vam fakti. Bosnjak ima prava u Stocu koliko i Hrvat u Zavidovicima.
Ja kontan vako. Oćete li džamahiriju ili će te EU i NATO. A Eu i NATO NEće ISLAMIZAM .
dzamahiriju, a ti progooglaj sta je to nesretnice, ni blizu onoga što ti misliš, ali jbga, negdje su čuo taj izraz.
Pa zar ti Bakir nije lijepo objasnio da više vrijedi općina Centar u Sarajevu nego 10 nekih vukojebina . Žali se Seki . Ovo vas malo napucavaju da narednih 20 godina nekome ne padne na pamet normalan suživot i napredak . Sjeti se Bracike iz Kozluka koji je smetao ovima iz Sarajeva . Znali li iko koliko je para obrnuto u Srebrenici a nikad gore jer sve poklopi politika , uhljebi i stotine udruženja od kojih su neka opravdana ali mnoga izmišljena samo da se poslušni uvale .
I onda drugima zamjera na ratnoj retorici? Antofašizam, koncentracioni logori, ZAVNOH, kakav retard
Čim kažeš Hrvatima ZAVNOH uvrijediš ih više nego da im kažeš da su kamenjarski srbi. Kontaš. Sa njima se ide u EU i NATO. Ili još nekontaš
Sve je to u redu, ali je glupo je spominjati ZAVNOBiH, današnja BiH nema nikakve veze sa tim razdobljem.
Koliko ima Hrvata i Srba u inicijativi za Stolac ?? Hrvata u općini Stolac ima 2/3, a Bošnjaka 1/3, unatoć tome što dolaze iz Mostara i Sarajeva glasati u Stolac. Rezultati izbora više, manje su izvjesni.
Na referendumu smo se svi izjasnili da smo protiv ZAVNOBIH-a, SKJ i svega što je imalo sa bivšim sistemom, sad neki skontali da su se zajebali...
Prosle izbore smo im uzeli Jajce, BUSOVACU, VITEZ, GORNJI Vakuf, NOVI Travnik.. ove im uzimamo Mostar, Stolac, Kiseljak, SREBRENICU, BRCKO ☝️SAMO SLOZNO I JEDINSTVENO. SH-I AGRESOR ZNA STA MOZE DOVESTI DO GUBITKA OVIH OPSTIMA, A TO JE NE JEDINSTVO BOSNJAKE. POGLEDAJTE KOJE STRANKE IZLAZE IZ PROBOSANSKOG BLOKA...
I eliminisite ih☝️Komunjare, Nipovci i Anam njihova stranka... Te tri stranke nisu zajedno u bloku za Mostar i Srebrenica. Te tri stranke su gore od hdz-a i snsd-a po Bosnjake
Druga su to vremena bila....ništa od toga...
...Demire, mozda ovaj put i upali...be haijrli..
Hrvati vladaju HNK kantonom kao da nema ni jednog Bosnjaka, a ne 50%.
Ti ces spasiti ko i 91 kad ste cvijece pred tenkove bacali , sad bi u RS bio a vi ko zna gdje ?