Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi sudbina BIH kojim slučajem zavisila od ovih bandita,ista bi se u 1 sec. RASPALA!!
Potpisujem sve. Sve najbolje na sljedećim izborima.
tako su govorili i SDA-ovci, prošle godine...pa vidi nas moj Džema... teško ti je nama s njima i obrnuto :)))
Je.beš sda, oni uopšte nisu vrijedni komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli.
jarane, ne švercam ja farmerke da zaradim nego raju da obučem...
Lopine, ne bi li se oni uvalili, baš su nezajažljivi, narod rekao svoje, otjerao narod svoje najveće neprijatelje, otjerao narod SDP, Zlatka Lagumdžiju koji je toliko novca trošio, ne trošio, razbacivao se, samo mjesečno 2000 KM za mobitel, ostali Zlatkići koji su ako ne gori a ono isti kao Zlatko jer imamo i sa njima iskustva i sada ne bi li ulovili u mutnom i opet na vlast. Ne valja nam vlada, loša, ubi bože ali je predobra u odnosu na sve člsnove SDP-a. Narode nemoj brzo zaboravljati sjeti se kako se sadašnji prvi čovjek SDP-a ponašao dok je bio na funkciji, od uposlednja njegovog brata pa nadalje.
Nerku Hanifića (40), povratnika u Vrbanjce kod Kotor Varoši, napala su jutros trojica maskiranih napadača koji su ga potom pretukli, i oštrim predmetom mu na stomaku urezali znak "četiri S". Napadači su ga presreli u 4.30 sati kada je jutros krenuo u nabavku robe za trgovački objekat koji posjeduje, a napad se dogodio u mjestu Usjek, opština Kotor Varoš. >>>>>>>> ISTI ONI KOJI SU I KRENULI NA VUČIĆA 11.07.15-TE !
Pa,ako nemaju takata da urade DF i šaljivđije Naša Stranka, onda neka bude i SDP. Ako uspije eto mu dobrih aduta na opštinskim izborima!
Joj i ovog SDP-a, smijurija!
Smijurija su oni koji ovo sve ne vide, što bi se reklo - slijepi kod očiju.
lunčiceeeee, nije meni vruće, godi sestro mila :))) <3 <3 <3 šta ima kod tebe, kako ti podnosiš vrućine?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bravo SDP!
@itekako OVI PETOKOLONAŠI nemaju pravo da spominju državu BIH! Oni su sa šćepom u VM udovoljili duduku da vrati sve nadležnosti sa Države na genocidni entitet!
đe su huligani klixe? đeeeeeee?