Dom naroda Parlamenta FBiH
0
Delegati samoinicijativno preuzimaju mandate?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha koji su ovo jadnici,ne mogu primati po 4.500 KM plate dok im se ne ovjere mandate pa sve pokusavaju da pocnu dobijati platu pod krinikom formiranja vlasti hahahaah .. a svi su poslanici u skupstinama kantona. Ovaj Dom NAroda je najveca prevara u BiH i odmah ga treba ukinuti.Tu nit ima naroda niti cemu sluzi,sve prevara,Bosnjaci predstavljaju Hrvate,Srbi Bosnjake,Ostali Srebe itd itd
nikad MI DO PAMETI VI DO VLASTI....(dogovora)
Čuj printaće obrasce sa interneta? Pa opet ih neće biti 30. Po mojoj procijeni 29. evo, nek i bude preko 30. I što kad se sastanu. NEMAJU čak ni onu potrebnu trećinu Hrvata (šest) u klubu. Imaju 5 bez Abdićke. Što ako ona ne dođe? (a neće sve su prilike). Ko će potvrditi prijedlog za predsjednika Federacije.Po zakonu za predlaganje Predsjednika federacije neophodna je barem trećina poslanika iz svakog kluba, inače nije po zakonu. Ko bi uvažio takvog predsjednika i vladu koju bi potvrdio?
Ahahahahaha P U S H I O N A za reketašku kriminalnu bagru i njihove pomagače mesare i crnokošuljaše!
Zna li neko definiciju drzavnog udara? Trebalo bi pitati Lagumdziju kao politickog teoreticara da pojasni ovaj pojam. Ja se nesto kao kroz maglu sjecam iz skole.
P U S H I O N A za reketašku kriminalnu bagru i njihove pomagače mesare i crnokošuljaše! Živi bili, pa vidjeli!
Jaca-Maca, uvijek je fino pricati tvoj komentar jer odavno nisam video toliko glupu osobu kao tebe, fantasticno!
Samo naprijed građani BiH su uz vas, dosta je bilo ustupaka krećemo u akciju ako nije moglo milom može silom, evropa ako ima demokratske standarde onda će nas podržati ako ne i ne mora.
Bujrum ko se osiječa BOSANCEM da nam se priključi radimo sada u ilegali ali projekat je pravi u početku bit čemo manjina a kad mi budemo pisali ustav postačemo morska širina pozdrav od Bosanac - Bugojno
Ovo je početak jednog kraja države i naroda BOŠNJAČKOG samo pogledajte kako i ko popunjava redove parlamenta ali mi čemo to sve na kraju da fakturišemo i naplatimo pozdrav od BOSANACA -SPAVAČA iz BUGOJNA
cuj CIK zna sta treba biti uradjeno da bi se konstituisalo VN a nema nacina da pokrene samo konstituisanje????? Bravo za potpisnike platforme priznaje vas preko 50% gradjana.
Mali đoge & bakiri & šagolji sa www.kand.ahar-x.com brišu tako gebelsovski revno, ali istinu - e, to ne mogu izbrisati!
pa treba platu primati, jest taj CIK neozbiljan
Ova staljinističko-reketaško- mesarsko-fashističko- crnokošuljaška bagra stvarno skontala rasturiti ovo malo što je ostalo od države! Jad i bijeda, jer, ovakve stvari, koje uključuju svjesno i namjerno kršenje Ustava BiH i zakona BiH, to je je put u nepovrat moje BiH!
Ovi ljudi okupljeni oko platforme ukoliko istraju u svom nastojanju da na bazi dosada kazanog formiraju vlast, to bi moglo bit novo racunanje vremena za ovu napacenu zemlju. SRETNOOOOOOOOO !