Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spašavaj se ko može, od ovih Uhljupa !!
propali košarkaši nam vode državu
mamu li vam lopovsku, imate zakon koji im to omogucava a nemate mehanizam da to kontrolisete..... zaposljavate narod ko ovce, jeli bez ikakvih papira, jel se to nista ne registruje.... nas saljete od saltera do saltera za kojekave jebhene takse a njima isplacujete duple plate bez ikakve kontrole
bukva u aksam pala na stalu prema samom domu
Ovaj Bukva izgleda bolje igra i zaradzuje u politiki nego nekad u kosarki
Gledaj brata Bukve, jedini kapiten u istoriji košarke koji nije dao nijedan koš.
Zaista bi trebao postojati prijemni ispit prije obnasanja politickih funkcija. Onda ljudi ne bi mogli bez osnovnog znanja biti u politici.
Majko mila, kad se sjetim prijeratnih politicara iz BiH i gledam ove danasnje. Sve neki bivsi zatvorenici, izbacivaci, hodze, sportisti, rudari, zidari, ratari....a takva je i drzava.