Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se ovakvi stariji dokumenti nebih smjeli dirati ovako nepazljivo kako je prikazano na slikama,mozda neko zna bolje ovdje nek se javi ako nije problem.
Bilo sadake?
dogovor za preokret. eto bolje sigurnije i ljepse buducnosti
Turci u Tursku.
Hoce turci opet da nas prodaju preko svojih srbofilskih partnera umjesanih medju nas Bosance. Nikad od njih nista dobro. I gdje bio veliki sultan dok je dodik provodio referndum? A mozda ovaj narod i ne zasluzuje prosperitet i blagostanje, sta se i ja bezveze nerviram.
opet turci...................ah ovih dana
Vidi se kako nas zanima arhiv...da su slige gole Cece ili Rade i sl Bosnje bi same davale pare da se ocuva arhiv ovako ce biti ocuvan ali pod zastitnim znakom turske
Deset profesija sa najvećim brojem afera:( KURVARLUKA) 1. Finansije (bankari, brokeri, analitičari...) 2. Piloti i stjuardese 3. Zdravstvo (ljekari i medicinske sestre/tehničari) 4. Vrh kompanija (direktori, menadžeri, sekretarice) 5. Sport (atletičari, instruktori...) 6. Umjetnost (muzičari, modeli, glumci...) 7. Pjevači, DJ-i, plesači 8. Pravo (advokati, sudije, tužitelji...) 9. Komunikacije (novinari, PR...) 10. Drugi sektori
ja sam drugi sektor ali prekoreda cu doci do tvoje mame