Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozovite Antu iz Mostara molim Vas!
Da ga prepoznam !
ANTE ho'š doć xD ,neće te nitko dirat ocam'
sumnjam,valja stisnuti pa doći nama čamugama u košnicu.
Eh vrijeme je da pohvalimo ovdje klixove komentatore. Vidim u vrhu dosta komentara dobrodoslice i more likeova. Svaka cast doalzi do izrazaja nasa tolerancija, gostoprimstvo, prijateljstvo prema drugima... Ima nade.
Šta ovdje rade ove koorve iz HDZ-a? Papa dobro došao.
3.
BOSNJE, SRAM VAS BILO, SAD VIRITE I IZ PAPINE GUZICE ... nego, mozda su zbog papinog dolaska i pohapsili silne muslimane, to mi sad pade na pamet ?! a mozda i onu crkvetinu u Kraljevoj Sutjesci policija cuva zbog njega ?!
Dobijam ospice od samozvanih domacina i prvoklasnih idiota poput top komentatora Mi Bosnjaci BPNP, koji imaju potrebu da nekome ko dolazi u Sarajevo pozele dobrodoslicu, uz obavezan komentar kako je taj neko to zasluzio zato sto je pametan, lijep, dobar ili prijatelj Sarajeva i Bosne. Nekad su takvi isli u specijalne skole i imali nastavu prilagodjenu osobama zaostalim u razvoju, a sada piskaraju po internetu. Ja ne mogu da vjerujem da neko moze da napise "bujrum za ovakve pape poput ovog gospodina" ili "ovaj papa najnormalniji klerik", a da su mu sve ovce na broju. Niko me u to ne moze uvjeriti. Nema vece budale od bosanske budale.
Jel i tvoja mama isla u tu skolu
Ne, isla je u gimnazuju pa na pravni fakultet. Kako si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sikter odavlen
1. Na ćevape 2. Na piramidu 3. U Međugorje 4. Sretan ti put, dođi nam opet.
...al će sipa da pritegne maočane...i šehersku filijalu...
...ko ih je.be...kad su glupi...ej zreo pametan covjek i ono ode samo sebe označi opečati za sve tajne službe ovog svijeta...ku.rci se na racun niceg bez ikakve sile iza ledja...i kako tog poštovati ili nešto mu se diviti...meni su naprosto smiješni :-D
Franjo posjeti i Međugorije kad se budeš vrać'o iz Sarajeva.
...ili mi je promaklo, ili pape zaobilaze međugorje? ...vatikan još nije spreman certificirati "ukazanje"?
..halai mi, liče...ja i katoličanstvo ko ulje i voda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)