Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lud je ko misli da su clanovi komisije nezaviani, pa vec su ih mediji ulovili kako razgovaraju sa covicevim i dodikovim igracima ... a oni bosnjaci, pa to su tek budale neopjevane, oni se nista i ne pitaju ...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Marsoni.ga
CIK nije iznad ustava. Kada potvrdimo da svi to razumijemo, moći ćemo ići dalje.
@PetakDanZa Ustavni sud čije sudije kahvendišu i primaju instrukcije od onih o čijim apelacijama trebaju da odlučuju, kako su nedavno uslikani Mato Tadić i Borjana Krišto, objektivno nije niti iznad pravilnika rada KUD Slobodan Princip Sejo. E o tome se trebala izjasniti Delegacija.
@SamuiloXIV * Seljo (Slobodan Princip, za Matu Tadića ne znam)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)