Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas cemo mi suradjivati! fabrika nema, par malih zagadjivaca koje je lako rijesiti, ostalo sve suma i ovce. ono sto je valjalo vec je otislo a dobra se rasprodala. mi po onoj staroj sila boga ne moli, moramo suradjivati
Dok su nam punom parom radile zagađivačke fabrike bilo je i posla i bolje se živjelo.
Ma jašta, svoje smjeće izvoze nama i još bi da pametuju. Jebala vas klima. Dok ste decenijama za vaşu koris zagađivali nije bilo promjena ili? Ne serite više sa tim, uništili ste sve i sad neko drugi da vas čupa iz govana.
ĐIKANI ŠTO SE NE PODABJERU I ŠTO VONJAJU NA ĆUKICE NA HAPARATIMA
Herbert Šelton u knjizi Ispravna prehrana prirodnom hranom kaže: "Žeđ je pokazatelj kada je potrebna voda. To se odnosi na stvarnu, a ne na prividnu žeđ uzrokovanu solju, začini­ma itd. Pravilo treba biti: pij kad si žedan, i samo kad si žedan! Ali ne smijemo piti uz jelo ili odmah nakon jela. Voda razijeđuje probavne sokove, prolazi kroz želudac za nekoliko minuta i odnosi sokove sa sobom, tako da hrana ostaje bez dovoljno sokova za probavu."