Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije poenta jedan lehavi klempo nego promicatelji evr. vrijednosti koji misle ko on, a koje vi stitite namecuci nam aparthejd u sopstvenoj drzavi stoko
Baš tako, Pitam ovu delegaciju EU Šta može proizvesti politika Dvije škole pod jednim krovom koju zdušno podržava i brani HDZ? Je li to normalno u 2023. godini da neko provodi politiku da ne sjedi sa djecom samo zato što su Bošnjaci? Je li to vrijednost EU??? ODGOVORITE OVOM NARADU, MANITE SE ŠUPLJE!!
Bolje da se okrenemo Kinezima i Rusima jer očito ovi iz EU tepaju ratnim zločincima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Suplje rijeci EU koja brani takve likove
Sanji Vlaisavljević otkaz, odmah!!
Najviše me raduje činjenica da je ovaj snimak Kordića proslijedio Hrvat. Koji se odriče ratnih zločinaca iz svog naroda. Koji su časni ljudi. Koji se odriču Tudžmanštine, To su isti oni časni ljudi poput BLAŽA KRALJEVIĆA i njegove grupe.
Treba ovome fašisti zbog ovih izjava zabraniti ulazak u BiH, on predstavlja opasnost po nacionalnu sigurnost, samo ko će to da uradi, onaj sa rijetkom kosom je već na usluzi nekih koji ne misle tako.
Nebitno koja je tema, EU ne treba da nam soli pamet. Narod im nije dao mandat da nam naredjuju, i da se pitaju za sta god zele. Prema nama su diskriminatorski, a ovdje uvijek treba pocuti i poslusati nekakav njihov glas. Evropske vrijednosti nisu u diskriminaciji Balkana, nametanju lokdauna i nareddbama u okviru iskrivljenig tumacenja klime na Zemlji.
i nije uhapsen
E super, onda je sve u redu. Eto ste se ogradili od Kordica, valjda je bilo previse ocigledno, morate paziti i na svoje karijere, nezgodno je to kada se u jeku kampanje prosiri vijest da ste ocutali izivljavanje ratnog zlocinca. A to sto podrzavate rezultate te politike, to nista? Gdje su Bradara, Covic, Kristo, Vlaisavljevic,... da se ograde od svog heroja? Ali posto ste se vi ogradili, mozete nastaviti i njih podrzavati? Glupa vam je logika...
Neka se ova delegacija ne javlja. Nije Bosnu napadala Rusija nego gomila ubica koje su u EU mogli rastjerati sa 1% uloženog šta sad ulažu u Ukrajinu. Nisu htjeli jer i kvazi konzeevativci i socijalisti tih isih zemalja nisu vidjeli problem u onom šta rade kao nešto zbog čega bi oni tako reagovali. Odjeb u skokovima!
Zašto ne kritikujete čvarak ministricu?????? Je li OFIRNO???
On je vaš,,heroj,,da nije tako hdz bi bio zabranjen cim je Hag donio presude monstrumima kao sto je ovaj i bradara ne bi bila predsjednik zrtvama ovakvih monstruma
Nas u BiH ne zabrinjava jedan presuđeni ratni zločinac. Više nas brine indolentnost EU naspram matične stranke ovog zločinca. Još više nas brine spremnost EU da se istoj toj stranci prave politički ustupci u smijeru uvođenja aparthejda u BiH.
Isti daju izjavu za istog, jer su ovi biva Isti bolji od istog.
Jedini u europi imali logore za djecu i oni da se necega stide. Sreca da ima kordica koji nas svojim izjavama stalno podsjecaju sa kakvim civilizaciskim smecem imamo posla.
Pobrinite se da 8 ubijene djece Viteza dobije pravdu i otjerajte Zlocince iz ABIH u zatvor. Bar toliko ljudskosti, a ne skrivati ih i stititi
Nemamo ni mi u Sarajevu empatije vama iz Evrope da nam ovdje vise zivite i radite
Nabijemo vas na k.rac! I vas i mađarska i slovačka gowna što ovdje šaljete. Kurwa EU! Obit će vam se o glavu kad tad!
Konzekvence?!😎🤔🤔 Il je to samo jedno obično saopštenje!?
Zabrinjava me nekada ekstremizam kod Bošnjaka. Čitam da neki pišu da je Dario Kordić isti kao onaj maloljetni ubica Kosta Kecmanović. Kako može iko da stavlja znak jednakosti između njega i tog djeteta monstruma, koje je očigledno teško duševno poremećeno, i koje će ostatit na psihijatriji do kraja života. Niđe veze.