Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad ćete poduzeti nešto da se kazne oni koji krše ustav BiH?
Ote mi recenicu
sto bi oni poduzimali, ispalo bi da oni vise vole BiH od nas, a mi samo nas 50% izadje na izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukinute ovu genocidnu tvorevinu vi ste je stvorili da ste nas pustili 95 da očistimo bagru genocidnu sad bi bilo sve bolje, samo Republika Bosna i Hercegovina jedina budućnost!
Ukinite*
Ovakva Bosna nema budućnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pogledao sam sinoc desavanja povodom proslave 9 januara kad sam se vratio sa slave...moram priznati da sam impresioniran da objektivno jedna mala drzava sa malim brojem stanovnika i relativno siromasna moze onako profesionalno i dostojanstveno da obiljezi svoj rodjendan...bilo je velicanstveno vidjeti onako dobro opremljene srbske specijalce sa najmodernijim oruzjem....ruski instruktori rade veoma dobar posao u obuci i selekciji srbske vojske....
*ebes EU ona nestaje u narednih 20ak godina. Idemo Kina,Rusija,Iran,Turska, Indija protiv najvecih zla sveta a to su SAD,Izrael, Saudijska Arabija i jEvropska Unija....
Samo mi nije jasno što nisu postrojili ravnogorski četnički pokret, smiješno brate za vidjet tomu, kusturicu i ristovskog u kravatama, ne stoje im nikako.
Jebe Mile ne vadiii čojkk. Možemo pričatii šta hoćemoo, ne volim ga, ali ga poštujemm i to sve više i više. Razlog: jednostavan, ima muda , ne samo na riječima, nego frajer pokazuje djelima. I to konstantno. Organizije defilee, postrojava, poziva... Piša frajer uz vjetar kako hoće. Protiv međunarodne zajednice i protiv USA. Sada, do kada će trajati o tom potom. Piša po najvišoj državnoj instnci, USTAVNOM SUDU. Treba mu se za to odati priznanje
zasto mislis da mile pisa po ustavnom sudu?...zar ne pisaju bosnajci koji nisu sproveli 93 presude tog istog suda?
Samo nek se zna ko je ko.Ne moraju ih kaznjavati, ni hapsiti, kaznjeni su oni sami od sebe. Samo nek cijeli svijet zna ko je ko.
Mislim da se i amerikanci polako kaju što su stvorili dayton. Dayton samo garantuje mir (privremeni), ali ne i rast, razvoj, saradnju i sve ostalo što je potrebno za dobrobit i budućnost države.
A misliš li da je Amere briga da li će kod nas biti rast i razvoj? Njima je samo bilo bitno da se ovde prestane pucati i to su i uradili. Ameri se uopšte ne kaju zbog Dejtona. Uvijek mogu reći:"eto mi smo zaustavili rat u BiH".
@velikamrkva Ma dosadiće im naša kuknjava jednog dana.
Ovi foliraju ili Nas ili Sami sebe,ili se zajebavaju,nesto jest.Stisnite jednom i Sami se dogovorite,koja crna evropa.
Foliraju nas. Lako je njima, sa tako dobrim platama da se sekiraju zbog BiH. I ti i ja bi se silno sekirali da nas pošalju u neku afričku zemlju, daju nam platu od 5000€ i mi se sekiramo što u nekoj afričkoj zemlji nisu ispoštovana sva demokratska prava.
hapsen sie EU bitte vise..
Delegaciju EU samo zanima da se nasi lideri usaglase oko kredita MMF da nas mogu ucjenivati na razne nacine akcizama na gorivo,plin,duhan,hranu itd. A narod samo ispasta 😡😡😡
nije mi jasno do kada ce i poslije evo 30 godina nas narod prestati da ocekuje da ce neko doci sa strane i nase probleme rjesavati , a pritom nas samo 50% izadje na izbore sto znaci da nas zaboli racku kako ce nam biti ko ce nas voditi i kako cemo da zivimo
Pa ovi su 4 godine izjavljivali da nije lijepo da četnici i ustaše vrše agresiju na Bosnu a kitom nisu mrdnuli.Treba jednostavno reći da nas EU ne zanima i dići bodljikavu žicu prema Hrvatskoj.Garantujem da za godinu dana nebi više bilo ustaša u Bosni a za jedno 5 godina bi nestalo i četnika.
Uhvati lik majmuna u džungli, strpa ga u kavez i doveze u grad. Ujutro se spremi u pravac u cirkus. Pun šator, djeca, roditelji..... Najavljuju tačku sa majmunom. Izvede lik majmuna na sred podijuma i počne mu govoriti šta da radi. Majmun samo gleda i kezi se. Gledaoci nestrpljivi, počeše zviždati, bacati lokice i na kraju izađoše nezadovoljni. Naravoučenje: ne možeš majmuna pozivati da se fokusira na reforme. Nema u rs-u reformi. Divlje je to! Tako vam je delegacijo EU.
Bošnjaci su u 16. vijeku u europskim zemljama bili evidentirani kao sva tri naroda. Potražite u europskom arhivu.
Bošnjacima se tako u vojskama Poljske, Pruske, Bavarske, Danske i Austro-Ugarske između 17. i 20. stoljeća nazivaju odredi konjanika-kopljanika (lancera), odnosno odredi lakih konjičkih pukovnija, takozvanih husara. To je "bila tradicionalna taktika antičkih Germana, odnosno gotskih ratnika u borbama i sukobima s armijama Rimske imperije".
Kako u svom djelu piše Johann David von Dzingel, za odrede Bošnjaka u pruskoj vojsci za vrijeme kralja Fridriha Velikog u 18. stoljeću se pouzdano zna da su bili "djelimično bosanskog porijekla, a da su svi isključivo bili vjernici, muslimani".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dragi moji po milioniti put da vam se ponovi. Unutarnje uredjenje jedne drzave kroje NJENI GRADJANI, tako je uvjek bilo i bit ce . Kako - tako sto ce te izaci na izbore i dati glas ozbiljnim liderima koji nas mogu izvuc iz ove situacije. Ako nece ,vrsiti pritisak peticijama ,protestima, pisanjem vjecu EU... a ako ni to ne pali onda tuzbom na Medjunarodnom sudu pravde ,optuzbama za obmanjivanje,ne izvrsavane duznosti... kako lidera tako i ustanova pocevsi od sudstva... Kucu sami sebi gradite.
Pisanje peticija, žalba međunarodnom sudu pravde? O čemu ti pričaš. Prije 8 godina je evropski sud za ljudska prava u Strazburu donio presudu u slučaju Sejdić-Finci. I šta su naši uradili po tom pitanju? Uzeti motke, potamaniti svu gamad. Da vidiš kako bi sljedeći političari bili pošteni.
Hahahahah. Hebo ustav, dajte vi reforme zavrsite. Jooooj