Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to druze, zabi ga covketu gangsteru do jaja, sav se uzyebo danas, i papu zvao da se zali mamu mu lopovsku...
@mco Pa, kada nije bilo dogovora, Čovke je bio veliki faktor i "glas razuma", sada je izgubio tu ulogu i ima manje šanse da lovi u mutnom.
Dragan Čović dobio crveni karton od Federice Mogherini i komesar za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannesa Hahna.Šta hoće Čović? Izašlo mu se u susret (navuklo mu se 3 % Hrvata u BiH - stvarna je istina da ih je 12% u BiH), pametuje za potrebe dnevno-politicke svrhe, dodvoravanje glasacima i prestavljanje da je on taj koji upravlja BH politikom. Sve će biti kako je dogovoreno sporazumom Izetbegović - Dodik, samo ce se fol u javnosti reci da je usaglaseno naknadno sa HDZ.
Mislim da su Mile i Bake napravili potez vijeka, smijući se Hrvatima, tom narodu koji nema prst obraza, a voli svima pametovati. Prvi put da podržim Baketa, ipak je on naše krvi.
@NinoBelovSRB Njegovi su iz Srbije 😆 No, šala na stranu, zemlja treba da ide naprijed, u suprotnom ovdje niko neće uložiti ni centa.
@ADLER Bake i Mile dvojica velikih gospodina.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
bankari ko bankari .žive od tuđeg rada i nađu podobne političare i udri po narodu
Gade mi se svi odreda, ali mi je POSEBNO DRAGO sto su DRAGANU zacerali do grla, pa nek ide sve u 3pm, ali taj kleptoman i prikriveni fashista ne zasluzuje nista bolje. I ova dvojica kafandzija ce se medjusobno rascerupat kad-tad, ali Covic je ona prava zmija sto ujeda u mraku, ljigavac kakav se radja jednom u 100 godina.
@_Hodi_👍
U BiH se dokazalo da taktika dva protiv jednog nece dati rezultata. Uvijek se jedan moze okrenuti onom drugom, ako mu ide u prilog, a i poprilicno je shupacki, ma koji narod da je u pitanju...
Dragan Čović dobio crveni karton od Federice Mogherini i komesar za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannesa Hahna.Šta hoće Čović? Izašlo mu se u susret (navuklo mu se 3 % Hrvata u BiH - stvarna je istina da ih je 12% u BiH), pametuje za potrebe dnevno-politicke svrhe, dodvoravanje glasacima i prestavljanje da je on taj koji upravlja BH politikom. Sve će biti kako je dogovoreno sporazumom Izetbegović - Dodik, samo ce se fol u javnosti reci da je usaglaseno naknadno sa HDZ.
pozdravim vam mame😂
Ne prihvataju svi gospodine Wigemark. Tako nesto nece prihvatiti gradjani Bosne i Hercegovine, jer se radi o talu dva najveca gangstera Bakira-Seke Izetbegovic (SDA tetic do amidzica) i Milorada »Krediti povoljno, ne moras vratiti« Dodika (SNSD navodno socijaldemokratski, a stvarno nacio-socijalne orijentacije, skraceno NAZISNSD).
Ma divno. Bake pokazao da je jedini koji se moze nositi sa chedama, Dodo dobio lovu, a Cova dobio krizu da proda svojima glasacima pred izbore. A to sto smo svoje cukun unuke gurnuli u fiskalno robstvo MMFa koga boli k...c . Poslije nas, potop.
Moj Čoviću slab si mi ti strateg i političar kada si dozvolio da te Muslimani nasanjkaju dva puta. Najprije su te iskoristili vezano za objavu rezultata popisa, gdje si okrenuo leđa Dodiku i stao na muslimansku stranu. A sada kada im više nisi potreban isti su se kao rođeni suncokreti okrenuli srpskoj strani.
@housetent I tebi također on i ja.
ko su "Muslimani"? I sta je to Covic ako ne Jugosloven? Otkad je to on Hrvat? A da, od 1992.
Ništa od trećeg :( 😩😩😩
Sad ce Covke kmecat danima kako su donji a nema ih saka jada. Razumijem da Srbi i Bosnjaci prave dogovor o napretku drzave. Jedni 51 % drugi 30% i kusur, sta ce ovi, nema ih za jednog kantona.
...sinko, što hrvati naume rastavit, rastave prije ili kasnije. od kradenih passata do države.
@commiemarshhal Hrvati ne mogu ništa, nego Evropa i Amerika želi oslabljenu Srpsku državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sva trojica su na dobitku (Bakir, Covic i Dodik),jedino sva tri naroda su gubitnici! CISTO KAO SUZA SVE!!!
A EVO I TIH PRINCIPA: UDOBNO I UGODNO !! NAglašavam obzirom da smo zemlja seljaka na brdovitom balkanu, da je intelektualno vlasništvo pomenutog principa i do do razine POŠTAPLICE, učesnika na ručku, Penisa Pizdića. Pa čimbeniče želimo ti ugodan tek !
Bosanski pregovori- EU : Breskva je ruzicaste boje .Bosna: pa ne bi se slozili ,crvenkasta je ,ne,ne vuce vise na narandzasto ,ne ,ne crvenkasto-narandzasta je. Vidis bio sam u pravu,ma ne ja sam u pravu.Ja sam prvi rekao,ne pika se jer ja sam prvi nagovjestio ,cekaj ,cekaj niko nije spomenu listove i oni se broje.... hahahha
haha, nice u oktobru izgleda izbori za kafanski parlament
.......vide ljubavi i srpsko-muslimanskog bratstva i jedinstva.......isto kao i 1991.godine...... .....a 1992. godine se stvar malo promijenila....... samo naprijed..............
@conte a sta je se promjenilo malo kasnije? evo ja cu ti reci zaboli ste nam noz u ledja kad nam je bilo najgore i udruzili se sa cetaljima. btw nije ovo nikakvo udruzivanje ovo je samo dogovor dva lopova kako da pokradu pare, sa djikanima nema ni udruzivanja ni dogovora niti bilo cega.
@ninina .....najbolje svako za sebe.....