Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je drzava u kojoj se sve nenormalno, vodi i dozivljava kao normalno.
@nobodyDD Zato ozbljni investitori zaobilaze BiH. Ako nema vladavine prava, za ozbiljnog investitora sve ostalo je sporedno.
vise tegeltija ima dlaka na glavi...nego sto ovdje ima pravde...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kome vise vjerovati, svojim ocima ili Tegeltiji?
da li na snimku tegeltija uzima novac? da li mu je pronadjen novac koji je i ako je uzeo?
Ne vidim dokaza za korupciju a u -nedozvoljenom kontaktu sa strankom u procesu je -obecanje o pomoci za ubrzavanje rjesenja postupka. To nije tako strasno. Uzasan je sistem imuniteta -ljudi od zakona- jer i da djecu peku u rernama ostali bi zasticeni. -Evropa je ovaj slucaj iskoristila kao povod za reakciju a sto smo dalje od EU nasim foteljasima je bolje, da su manje pod nadzorom.
Nema se tu sta puno istraživati,mislim da snimak sve kaze
E Tegeltija , sto si se "potkivo", potkivo si se.
temelj je pravo i pravda za građanina i čovjeka, ako nema toga onda ne može niti će biti ni za što drugo niti može biti što drugo osim nasilja nad građaninom i čovjekom, a to je ono što imamo danas i što baštini ovo pravosuđe. Tegeltić je nevažan i samo vrh ledenog brijega, sam po sebi nebitan.
Hebo EU i USA zajedno, ne mogu oni ništa našim poglavicama, respekt...
Vidim Tegeltiju jednog dana na celu drzave, mlad je, pragmatican, evo sad i izlazi kao pobjednik iz nepravednog progona. Tgeltija je mucenik, ali Tegeltija je i pobjednik. Ukratko Tegeltija je buducnost.
ČOVJEK NUDI 50 000 EURA NAGRADE ZA INFORMACIJU. https://www.facebook.com/352966338591036/posts/406360666584936
Sudsja komisija i disciplinske sluzbe moraju biti stranci da se ukroti ova korumpirana gamad!!
Langsam, langsam!!
Steze se obruc oko ovog krimosa !!
Ovi gori od nasih
Sta ocekivati od desnicarskih partija..tamo gdje su na vlasti samo problemi..podji od Trampa,Salvinija,Orbana,Strachea,La Pena..itd
katastrofa
Ćeli neće pobjelit glava od straha uz ovakvo tužilaštvo i sudove...
@RatkovaKazna Vlašče pašče ni jedne...pas ti mater Hebo retardiranu!!!