Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita uciteljica malog Pericu: Dvije glave isto misle,sest nogu a dvije vise. Ko je to Perice? Perica ko iz topa........mile dodik na magarcu uciteljice
Pudaricu,sve sto radis radis kako treba,samo ne kontam sta ce ovaj papak Efendic medju urbanim svijetom tamo,samo kvari reputaciju drzavi,pomislice ljudi da smo svi ko on.Mislim ne razlikuje se mnogo ni od ostalih "ljepotana" iz SDA,ali eto.
Ma nesto gledam na netu i vidim da Efendicu netreba prevodilac,zavrsio magisterij na engleskom a ucenjak Pudaric...
da su nam svi poliicari kao Efendic, davno bi ovi tvoji crveni kmeri bili iza resetaka i davno bi BiH krenula ka NATU i Evropskoj uniji.. a kako si to zakljucio da pudaric radi sve kako treba i sta je to toliko uradio u svom mandatu da bi bilo primjeceno, za razliku od Efendica koji iz dana u dan investira realizira projekte iz svog programa u Opcini Novi Grad .
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Semir Efendić u Strazburu kao krme u Teheranu, ne može seljo među učenjake
rekoh ja neki dan rumenko praaavi
Trebao si ti u delegaciju da popravis prosjek.. Samo ti fali 18 hiljada glasova...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)