Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistem kako od trecerazrednog novinara postati poznat u regionu: Izjavish kako ti neko prijeti,obratish se raznim udruzenjima,par emisija na tu temu i....CITAVA DRZAVA ZNA ZA TEBE.Bravo Bakire Hadzilagumdzicu!
al fakat, koja stoka, ni deklaraciju ---- ejjjjj ---- pa majke mi šta oni kontaju, da to niko ne primjećuje, ovo sad što su uradili TO JE DNO DNA, da je sutra po hitnom postupku usvoje, nikad OVU MRLJU SA OBRAZA NEĆE MOĆI OPRATI..... pojeli su govno i to znaju jako dobro, kakva demokratija, kakva akcija, preostala im je SAMO STRANKA bez demokratije i bez akcije po demokratskim načelima.....
Pa normalno da niko nesmije da napiše ništa loše o ovima iz SDA jer to je sloboda medija i demokratija za koju se zalaže ova stranka kao i njeni priljepci 100%.