Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prvom redu se cuva mjesto za vojvodu Covica
@svaka cast kad ti se ne gadi 👍🏼
Rusipušekurac@Karina si ti Hrvat...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Penzioneri🎶🎶🎶 presrecno 🎶🎶🎶😩skakucu .... napokon nece roviti po kantama za smece 🤧☝️
Srećno bilo Republio Srpska!
Jel neradni dan nisam upucen.
🤣🤣🤣 Slabo, malo možete vi to i bolje....
Sta Bosnjake.briga sto neko slavi ovaj ili onaj praznik? Pa zamislite da beko zabrani bajram jer je muhamed bio pedofil? Nek svako slavi mu je ćejf to je bit demokratije.
Smradu jedsn,lahko je klepat ovdje i vrijedjat a ? pi.ke maloumne
Boli nas briga, neka slave, njihova stvar
Kad nošnje čiji su djedovi sa Hrvatima probali da pobiju sve Srbe na ovim prostorima nekome pametnije o genocidu. Mada mislim da smo mrvicu bolji. Vi ste 41. Pobili i naše žene i djecu. Mi smo bar žene i djecu pustili. Većinom.
mi svi smo stoka i budale
Ako ovaj ustavni sud ima imalo muda pohapsice ove genocidase, jer ustavni sud djeluje na cijeloj teritoriji BiH i pravila vaze za sve. Ako nisu u stanju da izdaju naloge za hapsenja onda neka daju otkaze i da preuzme neko ko hoce. Ustavni sud karina kad ih niko ne benda.
Izgleda pored Čovića slavi 9 januara će se priključiti i gnojavi Milanović
Imaju pare, narod živi kao u Svici mogu trošiti haha
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
Na proslavi ce biti ruski ambasador i “promicatelj europskih vrijednosti “
Šta se genocidne paščadi nakupilo na klixu uz podršku UZP kamenjaraca.
Što bi kmečali...Gledat paradu vatrogasaca,poštara, medicinskih sestara, udruženje građana,vodoinstalatera, električara i plus bolesnike kako im kliču...neprocjenjivo ahahahaha...
Toooo....sve će to narod platiti.