Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pored svega sto je pretrpio ovaj herojski grad ostao je svoj i u zivotu. Lijepe slike , sretni i lijepi mladi ljudi. Valjda ce im buducnost biti bolja od ove neizvjesne sadasnjice. Samo naprijed i sa ponosom, ne treba gubiti nadu.
Jbt vise maturanata u Gorazdu neg rvata u BiH
@VolvoXC90 ima i Izraelaca 4 miliona a Arapa milijardu pa vidimo ko je ko prema tome
@nagard mislis cifuta i amera. Ako se smatras cifutom halal ti vjera
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta ovo anume nepokrivene ?! Cerić će sto jada !!!
Crvena na 6. Slici kao iz holivuda
A jbt na ovom govnazde-x bez Govnazda ni maturanti ne mogu proci.
dajte seljaci kakve su ovo metroseksualne frizurice. kad sam ja isao u srednju sisanje je bilo pred izlazak u grad, masinicom, na keca. cisto, uredno i uvek u modi. pre je drug drugu pravio frizuru, a danas im frizuru prave homoseksualci a drug drugu sta radi ne smem ni da pomislim
blago tebi pa su ti i frizure velki problem u zivotu..
@Necijenjeni-Gost a samo se ti zezaj. al tako to ide kod dece. prvo krene frizurica sala na stranu, pa onda minecraft i pokemoni, pa onda otvori youtube kanal XtremeGamezzBalkan i prestane da izlazi iz sobe. ja razmisljam proaktivno, da sutra ne bih imao sina debila.
Heroji familije za jedan dan.
Ja kad sam išao na matursko, ganjale me ženske, trebao imati dvije, na kraju s trećom otišao. Mladost ludost.
Mladost je uvjek lijepa, želim im sreću u životu
sretno vam bilo, samo ostanite zdravi u ovom sistemu
Lijepa nasa omladina. Allah vas blagoslovio i dao vam mnogo uspjela i srece u nasoj domovini.
Što bi moj prijatelj Dino Merlin rekao "ŽIVI MLADOSTIIII" lijepo je ovo vidjeti, sve Bošnjak do Bošnjaka, Gazija do Gazije.
Što nas više ode vani,manje će nas biti na birou.Samo nemogu nam direktno reći idite vani, nego u šali pa opali
El Bake ce ih sve zaposliti u Opstini Centar koja je vrijednija od deset drugih.
Kako ste djeco samo sretni pa niste rodjeni u vrijeme kada su cetnici ubijali i granatirali ovaj gradic koji je ipak na kraju prezivio!!