Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novalić je zajebo sve prethodnike, do sad najkorumpiraniji političar kakvog Bosna ne pamti. Očit primjer je njegova mezimica koja je suvlasnica tri preduzeća, nikad ih bez babe ne bi imala.
ledenicaj Sve su to debilna djeca guzonja
ocito je da je mejsto premijera vlade rezervisana za SDA,
Pokojni Ante Markovic je bio jedan od najjacih ekonomista i reformista u ex YU i mislim da je bizarno njegovo ime i njegove rezultate iz 80 - ih godina minulog stoljeca porediti sa KATASTROFALNIM rezultatima SDA uhljeba Fadila
I kaze bilo u Yugi dobro a inflacija preko 2000 % pa je stigao Ante inflacioni. jedino bilo dobro uhljebima ko i dan danas!!
Reforma je svakodnevni posao u normalnom drustvu, kod nas samo na ho-ruk i kad su vec u g.vnima do usta. Potrebna je kultura sistemskog rada u korist gradjana a ne protiv njih za vlast po svaku cijenu.
Samo što su Markovićeve reforme, za razliku od ovih ostalih, donijele veliki napredak. Ko se sjeća tog vremena zna o čemu pričam. E sad, drugi je par rukava što su republička vodstva bila sastavljena od nacionalističkih dinosaurusa. Da je politička klima bila normalna i da se nisu počele otkopavati uniforme iz drugog svjetskog rata, Markovićeve reforme bi najkasnije do '94 zemlju izvukle iz ekonomske krize i već bi '96 bili u rangu Češke. - magistar ekonomije.
Svadjamo se oko toga cije pismo je latinica, a cije cirilica, i kojim cemo pisati. Svadjamo se, a zajedno idemo na kurs njemackog jezika.
SDA nije cista posla a samim tim i FADIL PROVALIĆ
Fadil Novalić, seoska varalica.
Ko ima vremena za cekanje,posla,boljeg zivota uopste,neka ceka i dalje...ali zivot ne traje dugo,zasto ga provesti cekajuci.Poslije oktobra mnoge odluke ce biti donesene.
Antu Markovića ne stavljajte zasjedno sa ovom bagrom. Upadom u platni sistem od strane Miloševića, uništen je njegovi reformski program. On je bio posljednji poliitčar koji nam je nudio život dostojan čovjeka, nažalost mi smo izabrali "Švicarsku" koju su nam podmetale nacionalne stranke. Na prvim "demokratskim" izborima 1990. U izbornoj jedinici Sarajevo SDA, SDS i HDZ su dobili 82% glasova, a Ante oko 12% iako su se svi kleli da će glasati za njega.
Zato svima onima koji su te 1990. glasali za ovu bandu želim da lagano crkavaju u toj obećanoj "Švicarskoj", a mladim ljudima koji nezadoovlji situacijom žele da zauvijek napuste BiH preporučujem da pitaju roditelje za koga su tada glasali. Penzionerima koji imaju 320 KM preporučujem da se i oni sjete za koga su tada glasali , onima koji čekaju pred javnim kuhinjama, ili na čekanju na birou također.
Samo bježat iz ove vukojebbine.
reformu kladionica i kamatara je ispalo uspjesno
Mi smo dosta sami krivi, dijelimo se po nacionalnosti, raligiji , ko je bolji pametniji koce koga zajebat ČEKAMO da nam bude bolje, da nam drugi put pokazu a sve to bi mogli izbjeći samo sa malo ljudskosti.Ko će biti Ministar ili neki drugi qurav koje nacionalnosti u normalnom svijetu to je nije bitno samo u BH je problem zato smo tu di jesmo nazalost.
uskoro nema vise sta ukrast koliko ima za obecat. Ali opet ce SDA pobjediti i opet ce hajvan bosnjo glasat za ista govna
da smo glasali za Markovića svi, rata ne bi ni bilo, Jugoslavija bi bila u EU u roku od 5 godina, a u Jugi bi se napokon mogle kupiti yebene farmerke, a ne da ideš u drugu državu po njih
Ne spominjite Markovića u istoj rečenici sa ovim lopovima, on je jedini koji je nešto pozitivno napravio na području ekonomije svi nakon njega su u najboljem slučaju nekompetentni a u najgorem kriminalci.