Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema izbornih prevara, SDA bi bila potopljena odavno.
valjda da nema njene udba...
PROBLEM NIJE LOKALNI, NEGO GLOBALNI, BAKIR IZETBEGOVIC SERE, PUNO PAMETUJE, PRAVI KATASTROFALNE POTEZE I PROTIV VOLJE VECINE BOSNJANSKOG NARODA, POIZBACIVAO JE SVE KOJI ZNAJU MISLITI IZ STRANKE, OSTAVIO POLTRONE KOJI MU LIZU MUDA, DA NE SPOMINJEM POPUSTANJE POSRBICAMA I POHRVATICAMA, SLIJEDI POTOP SDA. MEDJUTIM DOBRA STVAR JE STO CE DOCI EKSTREMNIJI PATRIOTI KOJI SE NECE DATI ZAJEBAVATI I KOJI CE MORATI SLUSATI BOSNJANSKI NAROD!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovakvu pobjedu je doprineo Adil Osmanovic umislio da je glavni na regiji Dobroj a ljudi ga pometoše .Sretno Sevlid Hurtic.
Adil naučio kao i njegov brat Ismet preko kompenzacija bit na vlasti 100 godina. Svaka čast Sevlidu. Pomeo ga lopatom. Ovo sto radi s ekipom u dijaspori je za svaku pohvalu. Nadamo se.da.im nece pokrasti glasove.
ne mozes ti prozvati nekoga da radi protiv drzave ako radi protiv tebe..sama ta recenica te diskvalifikuje kao nekog moguceg evropejca
Jest lijepo gledat bosnjake kako se ebu izmedju sebe bez pravca i cilja🤣
SDA je neki dan razvalio na klixu, boli ih k.
Akobogda INSALLAH nestaju,najvece zlo za Bosnjake ceka glogov kolac u srce 2022
Sta hoce Sda i muslimani u Doboju?Predlazem da Zeljka Cvijanovic onda bude nova gradonacelnica Sarajeva
A Mujo iz Doboja kolko osvojijo!?
sad će preći u NiP i ode u SDA u 3.P.M!!!
Kako brzo zaboravljamo kako je isti ovaj KLIX izvjestavao o prljavoj igri ove stranke uoci zadnjih odrzanih izbora, prije svega kako su se registrovali u izbornoj jedinici MOSTAR!!! Zasto klix ne vrati taj clanak ponovo , pa da ga uporedi sa ovim....PRLJAVE IGRE IGRATE KLIX..
Sevlid??😀
Pa ovako je isto i Kasumović bivši član potopio SDA , al mu je ostala ista politika nažalost nije ovo ništa novo , čestitam pobjedniku :)
svaka čast na pobjedi, ali ako imaju ambicije na političkoj sceni sirom BiH neozbiljno je da stranka ima u nazivu Doboj
Ma samo gazi SDA...bravooo
Masala
Da mi je znat' ko živi u tim Ševarlijama.
Austrijanci ..debilu
@gooUser1585246210 To sam si i mislio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)