Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome god je do novih ratova,da Bog da im u kuci bio. Bilo je mnogo huskaca i pocetkom 90tih,na svim stranama,da bi se najveci broj njih kasnije ispario iz Bih,a djeca su ginula. Tuzno je da i danasnja djeca,koja pojma nemaju sta je rat,pozivaju na slicne gluposti.
Vi ste se posebno pokazali,tako sto godinama npr vise ulazete u Srbiju nego u Bih,pa ste se pokazali po pitanju rezolucije o Srebrenici,tj niste se culi/znam da niste clanica VB,ali je postojalo milion drugih nacina da to uradite) Sto se tice Vucica,ma koliki dvolicnjak bio,nisu ga trebali napadati,jer od toga ce koristi da ima samo Vucic. SAd ce u Srbiji glumiti heroja.
Ooooo kako popljuvase Vucica 😄😄😄😄😄
Davoutoglu zajebi tu priču. Naoružajte nas.
kako misliš da ti dostavi naoružanje u njemačku?
?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vec su zaboravili na 2 miliona Armenaca
Isto kao što su zaboravljeni Krimski Tatari i Čerkezi.