Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za sve Banjalucane protjerane devedesetih .Nesto sto je i sam Davor doprinio svojim radom u agresorskoj VRS
I za sve Sarajlije proterane devedesetih... i za one zaklane i bačene u Kazanima... pravda za sve.
@Minderluzla I zato je bilo OK upucati Boška i Admiru, nepismena SDA talibanska sirotinjo?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nestali sa tog područja obično završe u Tomašici.
@ZmajevoSrce1 U Bosnja je pamet kao u ribe ..Sjecanje traje 7 sekundi i opet restart sa nozevima klanjem i silovanjima .Ljepsih budala za zrtvovanje nema , Srbi su sretni kakve budale imaju za klanje kad im uzavre krv zbog izgubljene bitke u bliskoj im 1389 godini
BulevarFinihUkusa@ Vidim da si promijenio naziv ali si glup da to sakriješ, jer opet isto pišeš - nepismena SDA talibanska sirotinja...i opet su ti svi komentari dislajkovani seljačino mutava!!! Nema, pravi si bogataš što se tiče glupih komentara, a siromah u mozak!!!
Cista rutina ovdasnjih medija!!! Rezimski mediji objave vijest u kojoj caruje upitnik na kraju recenice (naslova vijesti),caruje rijec "navodno" i caruju neistine kao sto su "Davor u britanskoj ambasadi" ili "Davor pregovara sa MUPom". Ovi mediji koje prenose ovakve neistine od provjerenih rezimskih medija,nisu nista drugo do saucesnici ovog nakaradnog sistema zarad sopstvenih interesa.Jer nije vise bitno da li je istina,bitno je da su medju prvim objavili (dez)informaciju!
Zamisli ubiju ti sina i onda moras pregovarati sa MUP-om o tome da se ti predas...
Ako može pregovarati s'onog svijeta onda... zaista pregovara
Beogradski mediji prenose da je Davor Dragičević u ambasadi Velike Britanije u sarajevskoj SDA faveli… Britanci mu neće dati azil, jer za to ne postoji bilo kakav osnov. Izađi, Davore i dođi kući - u Republiku Srpsku. Suđenje će biti pošteno.
Vojnik viteške i slobodarske Vojske Republike Srpske se ne krije po ambasadama, nego se neustrašivo bori za svoju stvar.
@UVBA1946 Republika Srpska je istina, nije laž, nepismena SDA talibanska sirotinjo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebe dodo nevadi. Trazili ste,sad trpite
Da li je Dragicevic prisilno u nekom kzeamatu u Srbiji gdje su ga prebacili Vucicevi kerovi ili je mozda ubijen kao i njegov sin? Uglavnom da podsjetim Simice, namjerno prenosenje dezinformacija i laznih vijesti je krivicno djelo. Advokat Dragicevica je izvan BiH zbog zivotne prijetnje i on se neoglasava, osim da kaze da se brine i da ne zna je li Dragicevic ziv.
Ovo je samo zamazivanje ociju. Vucic zna gdje je Dragicevic I je li uopste ziv.
Nestajanje Davora je samo marketinški trik jer je broj prosvjednika značajno opao uplašen represijom vlasti RS. Mislim da je odgađanjem dočeka u BL vlast RS-a napravila veliki pritisak javnosti prema prosvjednicima.
Otežavajuće okolnosti su optužbe za ugrožavanje javnog reda i mira, pozivanje na nasilje i državni udar i prekidanje koncerta... olakšavajuće okolnosti su što je Davor veteran slobodarske Vojske Republike Srpske i što je njegov bes motivisan krajnje sumnjivim slučajem smrti/ubistva njegovog sina Davida. Tužilac ne bi trebalo da traži najstrožu kaznu, a sudija ne bi trebalo da kazni Davora kaznom koju Tužilac predloži.
Pre svega toga, naravno, policija Republike Srpske mora da uhapsi Davora.
@BulevarFinihUkusa oni su ga vec uhapsili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada ćemo vidjeti pravdu za Murata Badića? To je onaj dedo što ga ubiše Davorove komšije na dan polaganja kamena temeljca obnove Ferhadije 2001. godine!
Nije on za multietnicare bitan , bitan je sin jednog dobrovoljca ..Pazi koji kreten moras biti i mrziti nekoga da se iz Italije vratis i da zelis da ubijas ..Bosnjo to ne razumije
Ubiju ti sina pa tebe procesuiraju ...ovdje bi i Kafka pozavidio na scenariju! I hajde ti sad kada ovo neko normalan gleda da ovdje dodje i donese svoje pare i pocne nesto da ulaze???? hoce doci ali najvece varalice slajm i otpad....Milorade ovo ti je pocetak kraja
Tipujem da se Davor krije u SDA Fekalistanu - talibanska SDA kantonalna policija će morati da ga uhapsi i sprovede do granice Republike Srpske... a ko je rafalom isprskao dvojicu policajaca u sarajevskoj SDA faveli - još ne znamo, a sve nas manje i zanima...
Cmaroljube, puna ti usta fekalija, hahahaha
@BulevarFinihUkusa sda podrzava u ovom slucaju vas. Zar nisu njihovi poslanici u nsrs bili zajedno sa vama protiv izvjesta anketnog odbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj te dokaze više, ako ih uopšte imaš.
Prati blog Slobodana Vaskovica i ne kenjaj
pravo srpsko junaštvo, samo se dobro sakrij...