Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa srećom a i djeluje po referencama kao da ima kliker u glavi, Brčićka je baš bila odbojna, pogotovo nakon onog gostovanja u emisiji kada je na pitanja o uhljebljavanju Dizdarevićkine sestre na budžet odgovorila u fazonu "pa svi to rade" i još počela da se ljuti zbog pitanja.
magistarski rad odbranila na Karl Franzens Univerzitetu u Gracu, gdje je osvojila i nagradu za najbolji magistarski rad u svojoj generaciji. ODLICNO
Sretno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Moja generacija sa fax-a...Pametna, lijepa, raja...sve 5.
Nije se kandidovao covjek
U direktnom sukobu interesa.Mama motarka,sestra notarka.
Imal kakva knjiga napisana pod njenim imenom il su to samo radovi klgdje citira druge od rismkog doba do danas.
Darja...kad ces vidjet u Ante il Jove Fatimu-Nikad.
Ti ukrala si moje srce davno...
Softići poznati prevaranti.
Dovođenje kućnih prijatelja koji se masovno vezama koriste, bogate i upravljaju tuđim životima kao u feudalno doba, brz trunke savjesti i želje da zaista grade društvo gdje će neko van njihove klike, kućnih sijela i ideologije, voditi društvo, firmu, sistem i povesti ovo društvo naprijed. Ne, to nije SDA, već i opozicija kako ona nastala raspadom od SDA, tako i ova fol ljevica koja prezire malog čovjeka, a posebno radnika
Sad muslimani mogu u honduras
nadam se da ces za par godina biti kandidat za cl predsjedništva
Mlado svježe meso....
Bas mi je palo u oči koliko govori jezika svaka čast!
Lijepo je vala vidjet' svjezu krv...dosta je vise otpada i uhljebljenih domacica preko stranke
Napokon sposobni,a ne podobni a nesposobni.Koliko je vazan kvalitetan kadar na vodecim pozicijama,evo imamo bh kosarkasice za primjer.
😅😅😅😅
Sad nam kao i mater što ti je privatizovala notare, ti prihvatiti ministarstvo.
Komplimenti za učenost ove Ministrice,, a SDP-ov ministar, u istoj Vadi KS, Šteta svoje znanje sticao na Univerzizetu na Sokocu.
Modna revija u ministarstvu jednog grada