Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što te Dino ranije nije stavio za predsjedavajucu
Zapisnik protokolisan 26. a sastanak bio 27. Dalje ne treba ni komentarisat
KOMSIC SIBICAR
ZASTO NE SHVATE DA SU IZGUBILI I KAO LJUDI NE ODU A NE DA SE PONASAJU KAO PAPCI!
Hehehe.. vise su dosadili sa tim...
Ne volim SDA al ovi su definitivno gori mslio sam da su OK al kad malo bolje otvori civjek oci i naculi usi vidi i cuje misljenja sam da su Elmedinovi gori samo su gledali kako da sjebu SDA a nista za kanton konkretno da urade nego samo SDA ukrali ovo ono i godinu dana prodje
@adnanora OD SDA SU GORI BIVSI SDA-OVCI:):):):):):)
Ciganluk Konakovica
Zanimljivo je da je ovaj zapisnik protokolisan 26. decembra, iako se sam sastanak desio 27. decembra.
nabacila ozbiljnu facu ko dijete na tuti, a do prije godinu je pijanu iznosili iz Bosne na Ilidži..
Hajmo lingvisti objasnite mnogima sta znaci zarobiti i u kojem kontekstu se izgovara. Evo jednog od mnogih primjera; Lukava vjestica zarobila je Ivicu i Maricu. Gdje su bili Ivica i Marice pre zarobljavanja vjestice?Kod svojih roditelja.Radi o nasilnom otimanju djece.
Bice zanimljiva slijedeća skupstina
Izgleda DA će ovdje I sud imati posla.
A gde pečat 😁
Narod i parada cao
Bravo Danijela Podrška za tebe
i sda sta sad izvrsili ste krivicno djelo vi df i sbb tj antiustavno to sto ste uradili to su metode jna iz 90 ih godina
KOJA JE OVO IGRANKA..CIRKUS..A MI GLEDAMO KAO MUMIJEVI KAKO SE SPRDAJU SA NARODOM.. OVO TREBA SVE OTJERATI U LIJEPU PM I POSTAVITI LJUDE KOJI CE RADITI ZA NAROD..AKO IH UOPTE IMA.. KAZU NIJE VALJALO TITINO DOBA... EVI VALJA NAM BAKIROVO..