Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AL Capone Iako sam Husein, mislim da vam neću pomoći da politikom majorizacije iskorijenite kršćane i stvorite islamsku državu na tlu evrope. Znači, nema Bosanci i Hercegovci, nego Srbi, Hrvati i Bošnjaci (turci) May God bless America and Israel
Kao satisfakciju za ono sto niste, a mogli ste uciniti 1992. godine (da zaustavite rat u pocetku i sprijecite progon i pomor gradjana BiH, prvenstveno Bosnjaka), ocekujemo od Vas i Vaseg novog predsjednika Baracka Husseina Obame, da NAM POMOGNETE DA BOSNA I HERCEGOVINA STO PRIJE POSTANE NORMALNA GRADJANSKA EVROPSKA DRZAVA sa tri nacije i vise nacionalnih manjina, u kojoj ce se svi s ponosom deklarisati kao BOSANCI I HERCEGOVCI, kao sto to rade i svi Amerikanci, iako tamo zivi vise od 100 nacija.