Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix ima dobrog meteorologa Ministra za sve poslove Ramu Isaka & sinovi jevljaju iz helikoptera svaku meteo promjenu.
Jel ovo globalno zatopljenje ? Gdje je Sladić sada ? I metero alarmi u sarenim bojama ?
Zahrđali "Klix" ,svi domaći mediji pišu o hapšenju Gordana Memije,slučaj "Tito" i ostalih a Klix o vremenskom prognozi,što li....ovih donacija je svuda bilo ,i politici i medijima i u biznisu.
jesu legle pare za sendvic iz centrale SDA botino ??
I .urac me zaboli za Memijom, niti znam ko je niti me zanima popularnost kriminalaca. Za mene je niko i ništa. Neka tužilaštvo radi svoj posao, ali previše medijske pažnje oko takvih parazita nije potrebno.
Sad nas očekuje nestabilno do septembra.
Normalnije nego +30 u aprilu
Krajisnici vazda naebu od neurja iz slovenije
I severina je pjevala prije nekoliko godina da je vidila snijeg u maju a sad je ovo nesto novo jeli bog dao tako haj promjeni
Climate change ili su klimatske promjene ili je do onih antivaksera protov kurone
Sreća pa je oblacno. Spasilo nas od mraza.
1.maj praznik cevapa i potlacenih penzionera
Prekrasna karta.