Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene brine najvise njegova ravnodusnost.Nakon sto je izazvao takvu nesrecu da pobjegne sa mjesta nesrece da i ne pomogne i ne osvrne se!To covjek nije!
@Rienzi* neko ko je propo ko kauc ne izgleda ovako, dobro on zivi i ima jaka ledja
@Rienzi* Hoćete li shvatiti više da ALKOHOL JESTE DROGA
Najveći razlog njegovog ponašanja, vezano za slučaj ubistva dviju djevojčica je (ne)ODGOJ iz kuće t.j. njegovo nevaspitanje. On je najbolje ogledalo njegovih roditelja, naoko uspješnih ljudi. To sve potvrđuje i bahato i nasilničko ponašanje njegove sestre Sare .. Znači isti su, iz iste kuhinje.
da je ubio jednu djevojku dao bi mu 12 godina ali zato sto je dvije, po meni 20 godina.
zvjer
40 godine, bez prava pomilovanja i izlazka na vikend poslije 2/3 odsluzene kazne.. jasno k'o dan..ali tuzilastvo ce da se obruka po ko zna koji put..nazalost..sto vece sranje napravis, to bolje prodjes..
Ako ovog lazljivog debila ne osude na bar 20 godina, sud treba raspustiti i ukinuti. Koji ce nam klinac takvi sudovi koji popustaju ovakvim idiotima i ne osudju na bazi ocitih dokaza....
Prvi ide jaka kazna da se umiri javnost. Kada se svjetla pogase, idu žalbe i sve manje kazne. Ova stoka neće vidjeti Zenice, prije da će služiti na Igmanu koji je kao odmaralište.
Kill the bi*ch
- prolazak kroz crveno - prevelika prekoracena brzina - udaranje pjesaka sa teskim povredama i smrtnim slucajem - nije ukazao pomoc - bjezanje sa mjesta nesrece - bjezanje iz drzave - negiranje krivice slucaj je jasan i trebao je biti expresno okoncan i da ovaj dobije 10 - 15 god
ali bez mogucnosti pomilovanja i bez prava na vikende nakon pola odsluzene kazne. to mi nije jasno u zatvoru su a ne na poslu pa da su slobodni vikendima
7 godina maksimalno
Bravo Srbendo! Aferim
Lakrdija od suđenja!
Ovog dok osude on ce i odlezat
Daj boze da ovo nije odavno prodat slucaj. S obzirom kakav je slucaj i da je pobjegao s mjesta nesrece, trebao bi dobiti 10 godina. Presuda ce reci da li je sud korumpiran.
Da Bog da crk'o!
Truhni i to ti je malo
objesit ga za jaja nek iskrvari krmak
Malo li je i dozivotna da mu je