Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i Sejdo Komsic su krivi sto je danas toplo a do kraja sedmice snijeg. poledica, --- Ovako SDP bot cita vremensku prognozu
Ako se igdje moze sokirati virus naglim promjenama temperatura to je u bosni 4 godisnja doba za 12 sati samo se cojek presvlaci ,joj jes ugrijalo prodze 3 sata a zime sunce ti poljubim pa se onda oblaci .
@adoxxl79 To babe izgone svoje.
Kolika god da je temperatura...dobra ova plavka...😍
Ma nije tacno! Evo nove najave kazu 9 u subotu - 6 u nedelju - pa tamo ponedeljak i nadalje opet suncano i toplo! Koje ste vi BiH meteorolozi ublehasine!
Mijenjam suncan cetvrtak i petak, cetvrtak malo koristen, petak nov, za suncanu subotu i nedjelju.
KIJAMETSKI DAN SE BLIŽI
hahahahahahhaa kako si ti plitak kao tanjir 👌
Ko ovo sve preživi pričat će