Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
našta smo spali da neki devic,peca,biba odlucuju u ime nas
@fbUser1563278935 A kad su odlučivali za vas, onda niste bili "spali" !? Koje licemjerstvo. A druga stvar - ako se u vaše ime odlučuje, kako to SDA ima 10 mandata, a ostali niko ni pola ? Najzad, kakva vam je to koalicija, od 6 stranaka 20 ruku !? To je samo bilo pitanje vremena kad če se raspasti.
@fbUser1563278935 Pa pa Konakoviću, tvoja stranka će se od danas zvati R. I. P.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nikada narod nije jedva čekao izbore kao ovaj put....NIP i Naša stranka su pokazali da može bolje i da vlada može biti usluga gradjanima....Slijedi brutalan pad SDA, a DF i SBB se mogu ugasit
@emmir1 apsolutno. Napokon neko da je Vlada a ne Lopov
Samo , gledajuci ih ,kao da su na sahrani ,toliko mnogo crnila izbija iz ovih ljudi . Mozda su i ljudine ipo , al na prvi pogled se tako doimlju )) Cesalj , po zakonu uvesti !!!
Ako ste toliko sigurni u to sto pricate a to je kako ce ova trojka dobiti svoje na izborima cemu onda sad sve ovo, odugovlacenje i koprcanje, pa pustite i gledajte kako narod kaznjava.. Problem je sto znate da nije tako pa sad ne znate vise ni sta pricate, kao vi bezgresni...ma vazi... Stvarno ovo je cirkus postao..dosadili ste i Bogu i narodu..pokupite se i sklonite vise
Kako vam svima nije jasno da su sve ovo lopovi i samozivi idioti ali SVII! I dokle god nas ovako dijelen nikad nam nece biti dobro!Pa nismo se u stanju usaglasiti i pobuniti da nam stvarno nije dobro a ne da nesto zajednicki mijenjamo jer vecina je prodana dusa. Ko da je bitno ciji si i od kojeg naroda kad smo SVI ( citaj mi ovi koji nismo u stranci i zivimo sami od sebe) u istim govnima?
Konakovicu tvoja stranka će se od danas zvati rip
Ako se danas smijeni Vlada KS opet ce nepismeni sa kupljenim diplomama nastaviti sa raznim lopovlucima gdje su stali prije godinu dana, zajedno sa preplasenim, ucjenjenim I potkupljivim smecem iz df I sbb
koliki bjednik moraš biti pa da svršavaš na ove korumpirane nacionaliste.
Nazadovanje. Fala Komsicu.
Pa hajde danas neka pruzmu vlast i neka voze ovu našu priču u još veći ambis to oni znaju dobro raditi i neka tako nam i treba ali mislim lično da će jako kratko to trajati neko od tih 18 će skontati o kakvim se ljudima radi ,kako god neka probaju da vidimo jesmo li mi narod tolike ovce da nas ponovo odvezu tamo gdje smo skoro 30 godina.
Kupili trolejbuse za MILION I POL a carina svicarska ih procijenila na 14 000 po komadu.Malcice se zajebali u racunanju.Najveci uspjeh sto su napravili paradu ponosa . Idete i nilad se ne vratili.
POZIVAM zastupnike iz SDA, SBB i DF stranaka da danas bez ikakve rasprave, mirno, dostojanstveno, bez nervoze i ishitrenih poteza, mudro, odgovorno, pametno, znalacki, sve izazove i provokacije koje ce biti sigurno organizovane od strane gubitnika vlasti i Dine Konakovica, koji ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su sada manjina i da gube na demokratski nacin vlast, pokazete danas kao nova vecina, kako se postuju demokratske procedure i mirno i dostojanstveno preuzmite vlast u Kantonu.SRETNO.
Zahvalite Konakovicu sto je ova vlada pala, preambiciozan je bio i zelio biti i premijer i predsjedavajuci i sekretar i advokat i tuzilac i velikodusno dijelio na stotine hiljada maraka kome je htio. Godinu dana se bavio mrznjom prema SDA i zeljom za osvetom jer je mislio da ce vjecno da vlada. Visoko leteo a nisko pao.
Hoce li dabas biti svi tu? Iz svih stranaka al bas svih? Treba platiti nekog kineza da uleti i kihne 😂 bar da se saseru ako ista
70 % SDA glasača ne koristi internet. Zato neka vas ne buni podrška starom sazivu na ovim portalima. U stvarnosti je podrška ipak na strani SDA stranke....
Jao komentatora - rat botova ...
Samo mirno i dostojanstveno, ne spustat se na nivo Konakovica