Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko se navrsava za RS??Mislim....tvrde da su drzava
30 najuzasnijih godina za nasu državu. Toliko krvi silovanja ubistava izivljavanja pljacke prevare zlocina nad narodima ova zemlja nikada nije vidjela. Hvala
Razjebasmooo drzavu , da bi gledali bjelosvjetske hostaplere, kako nam 32 g .kroje rezolucije za PROTEKTORAT 🤬🖕🖕🖕
Jednu UN rezoluciju za Aliju mrtvog i njegovog sina.Hvala 🙋
Cestitam Bosni I Hercegovini .Svim narodima I gradjanima.
Ko da je ovo bitno, kakav UN, nato je bitan
Ruzno izgleda bez LJILJANA
Divno ...krasno ..ljepota .... toliko su UN uradile za BiH za ovih 30 godina da je to za nevjerovati ... silne odluke , rezolucije koje je nas dovele do dna , a istovremeno samo gledaju sta budale od politicara rade od obicnog naroda ..... politika ....fuj fuj fuj .
Pod broj jedan UN.jedna velika obmana na malim zemljama se radi eksperimenti i nekakva UN prava a velike zemlje to nejebu ni strucno.da ista vrijede taj UN.nebi urvatska i srbosmrda radile Bosni to sto rade
Dan kad nas prinase i emargo uvedose i napisase hiljade deklaracija
Gledajući pravno uništavaju nam državu ali svi. U Sarajevu nam djecu ubijaju i ' naši ' kriju ubice pa šta očekivati od drugih. Sa te strane gledajući nema ovdje države, ali ima Bosne i Hercegovine bilo je i biće!
Prije 30 godina rodjena je bosansko-hercegovacka Nacija I njena zastava je dignuta na East River. Sramota je da SDA I Bakir ne priznaju BiH naciju, njenog Suverena I pripadajucu teritoriju.
30 nezavisna srbija diktira politiku u 49 posto teritorije dok kroatija ima uticaj na 23 posto
Ljiljani za one koji kažu 'ratna zastava'
Okrenemo list i vratimo se unazad da je Bosna i Hercegovina vec 30 godina u politickom blatu do koljena i nemoze se dalje .Odgovorni za ovakvo stanje je poznato svima ,jedina samsa je moguca na izborima da se slomi tridesetogodisnje politicka bagra i privedu sudu pravde .
kako ce biti napretka kada dva naroda i njihovi predstavnici rade sve da unazade BiH i da je razbiju ,u rati su to radili puskom ,sada rade preko organa vlasti i bilo ko da je id Bosnjska nasuprot njih ,ne bi nista bolje bilo
ili da im udovoljis i pustis da ovkadaju vecinom i da bivsi agresori upravljaju nama u vlasritoj drzavi ,takve oni traze u Bosnjaka . NIKADA BIVSI AGRESOR NECE USPJETI U SVOJOJ NAMJERI ,BITNO JE ELININISATI NAS FAKTOR NA IZBORIMA KOJI JAVNO IZLAZI U JAVNOST I GOVORI KAKO HRVATIMA TREBA OMOGUCITI LEGITINNO PREDSTAVLJANJE ,A TO SU KONAKOVIC I RADONCIC ,KOKE JAVNO HVALI COVIC ,TAKVI SU NJEMU POTREBI U VLASTI
Bosna i Hercegovina je priznata isti dan u UN-u kada je i Hrvatska, čestitke našoj Bosni i Hercegovini i susjednoj državi Hrvatskoj. Ovo je pobjeda suverene i jedinstvene države BiH, protiv agresora na našu zemlju. Hvala svim Bosancima koji su se suprostavili protiv agresora i dali živote na očuvanju BiH. Godina 2022 će biti pobjeda nad nacionalistima i fašistima. Sretno nam svima za bolje sutra!