Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni je su izabrani, ali smao zato sto nije bilo nikoga drukcijeg od njih. Oni su jedini na poltickoj sceni jer je udba prije rata i za vrijeme rata likvidirala sve koji su se nasli na putu njihovim agentma, Haretu i Aliji, tj. koji su se nasli naputu podjeli drzave. A poslije rata, ne daju da se registruje ko nije za Dayton, i drze sve medije, da se ne smije spomenuti Republika BiH, nego ispiraju narodu mozka da je RS svetinja, da je Dayton legalan, sto nije itd.
ZNACI: \"JAVNI SASTANAK, A TAJNA VECERA!\" A KAKAV NAROD, TAKVA I DRZAVA! KAKVI BIRACI TAKVI I POLITICARI!
ne mi kolega, TI.TI si ih birao...
sumnjam da ce postic ista ziku desne dvojke pravi rohani,ko da su sad sa romanije sisli.
Mi smo ih birali, znaci kakav narod takva i vlast.
Pazi krelosa mater im jebem - da ih hoce kuga i kolera, lepra i sve najgore ovog svijeta safatat mater im ustaskocetnickobalijsku. Klosari jedni mafijaski.
Jebem ja mater liderima šest vodećih političkih partija u našoj zemlji. Oni su krivi za svo ovo sranje u kojem moramo da zivimo !!! Ali kad bolje razmislim oni su zaista reprezentativni predstavnici naseg naroda, jer narod nista nije bolji od njih.
e da je kave srece da vas strefi kakva bomba i da budete koleteralna steta!!!!ovaj narod bi prodiso!