Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo narod kriv, nisu ovi paraziti.. Narod nece da mu bude bolje, očito nam svima odgovara ovaj način života i da nas prcenzi Čovke, El Bake and Laktašenko. Peace
@zero.cool upravu si!! Zato narod i treba da se pati.
Sad zamislite, dijete se rodi oni počnu pregovarati, dijete pođe u osnovnu školu a još se nisu dogovorili, dijete završi osnovnu, oni još pregovaraju! Dijete pohađa srednju školi a oni jos pregovaraju, dijete zavrsi srednju skolu oni jos pregovaraju.Dijete zavrsi fakultet, oni se jos nisu dogovorili, dijete čeka posao, njihov dogovor.......
Vaooooo, vlasti, jeeeee jedva čekam. Sad ce nam biti bolje. Kad ova telad sjednu
sram i stid da vas bude, političari u bih, ima li u vama imalo čovječnosti, kako možete mirno spavati, a da ne govorim ići u crkve i džamije.
Ako ga podrumas opet zahebe onda ne treba ici na izbore jer nema nikakve svrhe..
Od kako su se na političkoj sceni BiH pojavile NACIONALISTIČE STRANKE, BiH je u PERMANENTBNOJ AGONIJI !!! Ta NACIONAL-DEMOKRACIJA nam je proteklih 30 godina, donjela RAT i UNIŠTAVANJE, sunovrat u svim segmentima života, ekonomiji, obrazovanju, pravosuđu, ljudskim pravima......masovnom ISELJAVANJU....Ovo sad je samo jedan od POKUŠAJA da POKRPE RAZVALINU od DRŽAVE, koja je u osnovi POGREŠNO POSTAVLJENO od strane NACIONALNIH STRANAKA !!!
A boli me qrc, šta me smarate.
Mi znamo pisati samo komentare o njima, ali što nismo sinoć sačekali Dodika koji je rekao da neće da čuje za Federaciju? Narode gdje ste kao 2014?
Izgubio sam svaku nadu da ova dva lika ista mogu dogovoriti i ispostovati. Ovaj dvojac kao da polako postaje paradigma neuspjeha drzave BiH jer su se ukopali u svoje rovove umjesto da shvate da ljudskost mora trijumfirati za dobro svih. S jedne strane Bakir kao da nema volju onemoguciti hegemoniju koja je nusprodukt fasizma, a Dragan kao da pri svakom razgovoru prvo vodi racuna o interesima RS-a. FBIH je ta koja treba harmoniju i slogu vise nego ikad jer to je kicma BiH, to je i budali jasno!
Nakon 29 godina formiranje vlasti!
JEDINO VANREDNI IZBORI MOGU AKO NIŠTA DRUGO BAR UPLAŠITI SVE POLITIČARE I NATJERATI IH DA NEŠTO URADE KAKO BI ZADRŽALI BROJ GLASOVA.
Šta bi Bakiru da se okrene na istok? Više njemu i SDA odgovara blizinia sa Srbijom nego integracije sa EU. A šta onda oni dobivaju da je tako. Jel Erdoan kriv za takav razvoj. Kad Turska dboije novu vladu i novog predsjednika gdje će biti onda Bošnjak? Čemu je to vezivanje za tajkune važno za Bošnjake.
5'2" single blonde from Indiana, love to ball Looking for stability and sexual ability, marriage a possibility Recently divorced, not my fault. No dependence, got a job. Looking for a soul mate, or just a room mate, anything would be great Young tall and handsome from Montenegro. Got a lot of money and a boat to go along with my house on Adriatic coast. Big owner - big boner Not really looking for anybody at all, just showing-off. You know...
Jakih politicara....Pu
Precjeniče ti si nas odbranijo u ratu. Mi ce mo ponove glasat za ezdea.
Pokušat ću da te poljubim a ti se pravi luda