Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje si vidio da komunjare dolaze kkd Reisa?
Ako radoncic bude principijelan nece otici na ovo! Upozoravao je na ove opasnosti prije dvije godine a ovi g proglasise izdajnikom i mrziteljom muslimana!
a gdje si ti vidio da se u rijasetu trebaju odrzavati politicki i drzavnicki sastanci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kad je scepo prije dvije godine upozoravao na opasnost radijalizma i donio zakon o zabrani na odlazak za strana ratista tada ga je upravo ova ekipa proglasila cetnikom izdajnikom i mrziteljem bosnjaka i muslimana. A evo danas svi na njegovu na pamet dosli.
Bravo! Upravo to se kontam! A sta ie ovo sirija pa da idemo kod vjerskog poglavara po savjete za budicnost! Dajte vise!
moro je bakir jer ga je erdogan pritisno da pušta borce u siriju... ostalo s priče za malu djecu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje smo,šta smo? Kraj je uspješne godine? Bilans stanja i uspjeha? Šta pred izbore? Niko i ništa ,ili kako ko.Siti ali ne i zadovoljni . Preskoći bitno. Lako ćemo.
Od vas koji ste u proslosti vrsili torturu, hapsenja i diskriminaciju muslimana, nisam ni ocekivao da dodjete. Uostalom, sumnjam da ste bili i pozvani.
Hapšeni i kažnjavani po zaslugama su svi fašisti i nacionalisti koji su pokušavali rušiti državu, da se i danas u ovoj državi tako radi bilo bi nam puno bolje.
Ako se "izjava" odnosi na terorizam, draže bi mi bilo da politička dođe iz Parlamenta, Doma naroda, a vjerska iz Islamske zajednice. Što se tiče "jedinstva Bošnjaka", i tu sam skeptična (šifra Čampara). Razočarenje je što DF šalje predstavnika na ovaj sastanak, kao žestoki kritičar "minder" politike.
Mislim na neki klixovci prave od muhe slona. Ovo je dobra praksa u nekim zemljama EU, ali eto moguće da je ovo loš primjer balkana. Ovaj sastanak sa reisom je došao prekasno jer je reakcija da na okupljanje srpskih predstavnika oko srpskog patrijarha. Žao mi je što SDP ne dolazi, ipak i ova stranka ima značajan broj Bošnjaka koji glasaju za njih. Ja bih volio da postoji neka druga bošnjačka institucija u BiH pa da se isti mogu okupiti oko nje, ali ne postoji
Što će Reis raspravljati o terorizmu kad ga nisu njegovi počinili ? Haman će biti toga JOŠ !! PA da se preciznom izjavom OGRADIMO OD ISTOG ! A 7 DŽAMIJA ZA STRANE TERORISTE SAMO U SARAJEVU NAPRAVIO GLAVOM I BRADOM BAKIR ! Da je ostao i jedan park djeci za igru napravio bi ih i više !! Ko dijete budali pa se sad pravi mutav !! :))
evo i ovi krše ustav i zakon umjesto da se sastaju u institucijama i da one vode borbu protiv terorizma oni idu kod hodže poslije džume da besjede još jedno omaložavanje države BiH ovoga puta od bošnjačkih političara i odakle samo ideja da su svi bošnjaci muslimani.
Eto ga jučer njajavismo, danas objavismo ! Eto gdje se od sada sve odluke donose ! BBI dao Reisu i 284 000 i tehničke pomoći ! NEgo dolazi li i SIFET PODŽIĆ ? Onda bi i vojvoda Poplašen mogo biti gost i Finci I sejdić, a ne da sve ispadne jednonanacionalno !
Zbog multietničnosti moj prijedlog je da GO SDP BiH se preseli u Banja Luku. Smjestili se lijepo u Sarajevo i pametuju o multietničnosti, a u praksi ništa.
Ovaj čovjek je zasljepljen babinom mu idejom,na tlu Evrope u srcu katoličanstva.Malo mu što je ujedinijo Srbe,svi ko jedan,nego sad kod reisa ide po "ferman". Pusti bolan te ne realnosti,daj ljudima da hljeb sebi zarade.
Komunistička ideologija je u političkom smislu ostala jednim dijelom kod Bošnjaka.Ona kao takva ne postoji kod Srba i Hrvata.SDP je odbio da bude bio bošnjačke koalicije u Srebrenici. Oni su pravili liste po nekim "svojim kriterijima". Na popisu su pozivali građane da se izjasne kao Bosanci. Time se određeni dio patriotskog bloka svrstao u Ostale. Ne prisustvuju jednom od najvažnijim sastanaka zadnjih godina. POLITIKA SDP-a je štetna za Bošnjake
Dragi Efendija u veoma si lošem društvu!
Komunistička ideologija je u političkom smislu ostala jednim dijelom kod Bošnjaka.Ona kao takva ne postoji kod Srba i Hrvata.SDP je odbio da bude bio bošnjačke koalicije u Srebrenici. Oni su pravili liste po nekim "svojim kriterijima". Na popisu su pozivali građane da se izjasne kao Bosanci. Time se određeni dio patriotskog bloka svrstao u Ostale. Ne prisustvuju jednom
SDP je luzerska stranka. Ni SDA nije bošnjačka stranka ... Nema u nazivu bošnjačka ihihihihih
Ovim Bosnjaci pokaxuju da nisu za demokratiju i da je to sve farsa. Oni jednostavno zele da su svi Bosnjaci u jednoj nacional-socijalistickoj stranci. Bolesni umovi zbog kojih jadni muslimani najvise ispastaju.
Alpha piš ti mami u šamiju smrdljivu
A bolesti ?!?!? Cuj stvarno navalili da muslimane zovu bosnjaci !!??? Jeste tukci !