Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahaaaahaha jeste nasli tko ce vam pomoci u ukidanju viza hahahaha
@Pipo 08.11.2009. u 22:36 je LAZNI Pipo (=PIPAJGA4EVER) i ne prenosi istinu pravilno.
SRBIJA UNISTAVA BiH U izjavi za \"Dnevni Avaz\", Sara Ladford (Sarah Ludford), zastupnica u Parlamentu EU iz Velike Britanije, kazala je da Srbija nije trebala lobirati protiv izvještaja Evropskog parlamenta (EP) koji ima za cilj ubrzati priključenje BiH i Albanije odluci o ukidanju viza. Dodala je da nije bio cilj izvještaja Tanje Fajon da se uspori Srbija već da se jednostavno predvidi mogućnost da se odluka za BiH i Albaniju, kada ispune uvjete, može brže donijeti, te da se pokušalo taj proces nekako držati u jednom toku, iako se sada pokazalo da to pravno nije moguće i da će se za BiH i Albaniju morati pokrenuti nova procedura - zaključila je Ladford. U istoj izjavi, potvrdila je da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH, pokazavši e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie).
Meni je ovaj Davutoglu pravo dobar lik. Bio je počasni ambasador BiH u Maleziji, ima dosta prijatelja u Sarajevu i ne sumnjam u njegove dobre namjere.
@Pipo Nadji bolan devojku.Nemoj ceo dan da visis za kompjuterom.
@kacavenda Nemoj tako Hrvati a i Srbi su fin svijet iako pomalo genocidni :(
mi hocemo cijelu bosnu i hercegovinu pa i hrvatsku ne smao nasu amebsku rodjenu zemlju neg i sloveniju,hocemo cistokrvni balkan srbske amebske cistokrvne nacije svete zemlje do londona,niko nam nista nemoze,cistokrvna nacisticka fasisticka nacija srba,sve cemo pobit al stic cemo do cilja,krst na vrhu stri prsta u duhu.
@kacavenda Zbog takvih kao ti ja sam za odcjepljenje od genocidne RS i tacka!!! BiH4EVER on 24%!
priznajem da sam najveci krvolocni poglavar srba,krstim i silujem,palim i koljem i to sve u ime srbske amebske cistokrvne nacisticke fasisticke ideologije,nama cistokrvnim srbskim ubicama je samo vazno krv prolit sto vise krvi to vise hrane sa nase cistokrvne ubice.
@LAZNI Pipo 08.11.2009. u 10:39 Definitivno ljudi provokator ignorirajte ga molim Vas! GENOCIDascic je to! BiH4EVER!
Pipo08.11.2009. u 10:04 ,08.11.2009. u 10:21,08.11.2009. u 10:25 @LAZNI Pipo jel to pjenis,buncas i krvaris iz svoje genocidne tvorevine,krv ti nedostaje?haj trci kod kacavende ima on jos reserve krvi Bosnjaka i Katolika!BiH4EVER!
@Pipo \"Srbi su najbolji je8aci !\" Nazalost tacno zato ja i predlazem odcjepljenje pod hitno. BiH4EVER!
mn 06.11.2009. u 21:29 Ma to najbolje zna Kacavenda, kako se masakriraju neduzna djeca uz njegov blagoslov! kakve sve budale ova zemlja drzi
Srbi su najbolji je8aci !
Treba ukinuti FBiH i napraviti od nje jos dvije funkcionalne drzave! Genocidasi ionako imaju svoju GRS :( BiH4EVER!