Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile dabogda ti trebalo 100 KM i da zivis od 1 do 1 sa 400 KM... I ti i Bakir I Seka i Asim i Solak i onaj mali vitez ... dabogda vam trebalo 100 KM...
Smrad prepisuje od Vucica. Ovo je pokazatelj koja smo potlacena sirotilja. Ma, cim trpimo da nam takvi kroje sudbinu, bolje nismo ni zasluzili
"Vlast je spremna podržati ovu zaslužnu kategoriju stanovništa" Koji cinik ! Foodile , ne daješ iz svog džepa i pitaj se , zaslužuješ li ti tvoju platu ??? 🤬
Niko nista ne daje iz svog djepa vec se nas novac rasporedjuje iz budzeta a poznato je koja stranka je najvise NASEG novca pretvorila u SVOJ novac - tu SDA mafija nema premca!
Hvala ti SDA. Iskren cu biti, niste najbolja stranka i treba nesto malo bolje ali ste najbolja stranka od ostalih u BiH. Ne morate nista obecavati, sama vasa djela otkrivaju ko ste. Nezavisnost, Bosanski jezik, zastava sa ljiljanima, Republika, Bosnjak. Hvala vam za sve!
zasto im niste dali povisicu barem po 10 KM, a ne jednokratna isplata, kao sadaka, a u suficitu ste
Nije majka Muju klela što je kockao nego što se vadio, misži Novalić ovim da zamaže oči, a desetine a možda i stotine miliona oprao, ukrao a upropastio silne fabrike,od tunela Hranjen koji je počeo da se radi neka kaže gdje su milioni a da zanemarimo respiratore, oni su sitniš kolko ovaj krade od raznih projekata
"Meni je SDA dala 100KM ja ću za njih da glasam"
Sta ti je Forto dao?
Niko nista ne daje iz svog djepa vec se nas novac rasporedjuje iz budzeta a poznato je koja stranka je najvise NASEG novca pretvorila u SVOJ novac - tu SDA mafija nema premca!
taman da mogu kupiti po Pop It kod kineza...kaže Fadil da imaju šta pucketati preko zime...ccc
Index.ba
Da penzici kupe sebi leksaurina za 100KM,zasluzili su ipak odrzavanjem ove bagre 30 godina na vlasti !
Fadile hebemo ti majku koja te okotila.
Penzici koji zive u inostranstvu nece dobiti naknadu. Reakcija je da prestaju slati novce u BiH kao potporu ili pomoc bilo tkome. Nema vise sadaka od penzica iz inostranstva.
Ja samo ne znam šta će im tolike pare. Bolje da ste vi sebi po tu stoji podijelili, sad su godišnji pa nek se nađe na moru, ovi penzioneri i nako ne merdaju nigdje dalje od avlije.
Zajamcena penzija 480KM,a u rs 180KM😫
Ja davno rekao, Federacija je Kalifornija a eres je Zimbabve
Cuj naslova...valjda isplata penzija sa sadakom
a gdje je našim demobilisanim borcima i rvi??? da ljudi nije bilo mi sad neb hodali po kafama i pametovali
Kako je cistiti vc-ove po Ceskoj?
Kad se penzioneri bace u shoping...