Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@idemo dalje koliko god da radim uvijek cu imati vremena za sjecanje na pale heroje , sehide,majke i sestre silovane,djecu pobijenu i na sve one koji nevini na bilo koji nacin bijahu zrtvama jedne umobolne srpske politike i kreiranja velike srbije. EL- FATIHA svim palima , napacenima na bilo koji nacin od fasizma.
Idemo dalje, EU nema vise strpljenja, u fabrike i radimo, manje proslava i sjecanja. Niko marke prebijene nema u dzpu.
ostavilo je traga na tvojoj zuci
5 stotina godina metkovanja tenkisto.
Znaci, Fadila je dobila metak na Zuci?!
Vjecni rahmet i pokoj dusi lavovima sa Zuci! Pamtimo vas dok zivimo!
Od maSrika do magriba, svuda gdje se ezan cuje, ubijaju jata Tvoja, Tvoje ševe i slavuje! Nase selo umuklo je, pa nebesa tuzna stoje... Al\' sto vise krvarimo, sve vise Te mi volimo, sve glasnije mi klicemo i u zori osvicemo! Ovog casa, dok ti spavas, kolju grlo jedne ptice! Ubijaju - ni zbog cega! - njeznu bracu i sestrice! Ovog casa; dok ti spavas, na odzaku gnijezda pale! Nocas mrznu - ni zbog cega! - mrtve oci ptic\'je male... Ovog casa, dok ti spavas, novo jato na put krece; grlimo se i gledamo: koga sutra biti nece?! Nase selo umuklo je, pa nebesa tuzna stoje... AL\' STO VISE KRVARIMO, SVE VISE TE MI VOLIMO, sve glasnije mi klicemo i u zori osvicemo!
neka je rahmet svim sehidima. Heroji Bosanski, neka Vam je vjecna hvala.
RAHMETULLAH I ALEJHI SEHIDIMA SARAJEVA I CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE NEK IM ALLAH DRAGI DADNE U DZENNETU HLADA LIJEPA.. EL-FATIHA!
Vjeciti rahmet svim palima u odbrani golog zivota i Bosne i Hercegovine, nasuprot srpskom fasizmu i nacizmu.
neka je rahmet i pokoj dusi svim koji su dali zivote za odbranu Sarajeva..