Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ce biti dosta efektivnog rada a ne rasprava o nekim tracevima koje iznose neki neprofesionalni poslanici.
Ma ovi revizorski izvjestaji nista ne znace. Dok su bile prijasnje vlade, izvjestaji su uvijek bili negativni pa se nista nije mjenjalo.
Malo je onih kojima odg revizija, vecinom 20 godina samo su krali i rasipali drzavni budzet.
Treba revizijski izvjestaj uraditi i da se kazne oni koji dobro ne radi a pohvaliti one koji rade! Damir Masic je koliko znam do sada imao jedini pozitivne ocjene i svaka cast na tome
Valjda nece SDA samo opstruirat sjednicu kao inace...
Eh kad nebi bilo dobro poznatih subjekata u ovom parlamentu, koji blokiraju svaku korisnu odluku, pogotovo o ustedama, valjalo bi.
Kakve efekte imaju revizorski izvještaji, očito je da se isti ne uzimaju za ozbiljno, a rasipništvo raste iz godine u godinu..