Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U citavoj ovoj prici samo je nana Fata heroj, ovo ostalo je sve sljam mislim cak i na evropsku uniju. Nano zelim ti zdravlja i jos makar 20 godina zivota da im budes trn u oku
SDA BAGRO sa Dodikom ste u koaliciji sto ovo ne rijesite vise
@MostaracOdDo heheheh nisu to Srpski nacionalisti.. Druze to se RAJA BUDI! SLUSAJ 'VAMO! Tik Tak!Tik Tak! Odzvonilo vam je! Vise nema ni lajkova na guzovacu :D....Protesti slijede, izrovi svoje dzepove ODGOVARACES, nemoj ni pooooomisljati da neces! Ono sto dolazi je nesto kao HR USKOK Ver.3.0!Tik Tak...Tik Tak!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjece, napravis dimnjak u vlastitom posjedu, eto inspekcije, trazi dozvole, odmah prijeti kaznom i rusenjem, za sekundu izdaju rjesenje o rusenju. I onda imamo izgradjenu crkvu u tudjem posjedu i niko nista. Primjer nenormalnog sistema, u knjige da udje da se zna kako ne treba.
ISPOD CRKVE SE NALAZI MASOVNA GROBNICA!
Koja je to gamad od naroda da na tuđem naprave crkvu. To treba dići u zrak i nek je kupe i ponovo izgrade dodiku u avliji.
Nano Fato, ti lijepo prodaj tu parcelu Zdravku Mamiću (on je trenutno u svojoj prvoj domovini) koji će na njoj napravit nogometni stadion "Đorđe Balašević". Pa kad je cirkus, neka bude cirkus do kraja
Ma od momenta kada je istekao rok ja bi je zapalio i otisao na sud i garantujem vam zivotom da bi pobijedio na tom istom sudu .. Jer to vise nije ne postivanje roka nego teska kradja imovine .. hajd sto bi je zapalio nego bi jos i odstetu uzeo mamu im j
Ima li dinamita?
srbi će prije izmjestiti fatu na groblje.
Treba to zlo minirati i zavrsena stvar
Inzko je zabrinut ljudi
Slika je crni humor
Je li OHR opet zabrinut?!? Pa zabranite više ta putovanja u EU ovoj bagri iz genocidne tvorevine. Jedino će ih to malo natjerati da rade, jer ih dosta posjeduje nekretnine na Kipru i ostalim egzotičnim destinacijama, iako je i to pod tuđim imenima, ali eto, barem u njima neće moći da uživaju dok su pod zabranom.
Vidi sliku ahahahahaa, baba misli o milu i majku hebem svima
SPC je jos jednom i na ovom primjeru pokazala da je zlocinacka organizacija
Gdje su svi ti silni gradjevinski poduzetnici,dovoljno je samo jedan vikend da svojom mehanizacijom uklone to ruglo iz avlije Nane Fate Orlovic.Hajdemo pokazite se svi vi poduzetnici.
Ima li imalo stida i srama ta SPC i njeni vjernici.
Jad i jad i jad! ! ! Sram i stid da nas bude, pa imamo li mi Bošnjaci mu da i petlju da odemo da završimo posao pa neka puce gdje god da puca!! ! Stid me i strah Allaha dragog, mi kao muslimani, ponositi , srčani, a gledamo tako nepravdu prema jednoj našoj majci, komšinici, bošnjakinji, muminki,.. stid me Poslanika! ! ! Bože sačuvaj nas i nemoj nas kazniti jer mi smo narod koji nema ponosa i časti i svakog se bojimo izgleda samo Tebe ne! ! !