Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao jedan od ucesnika u saobracaju najmanje jednom sedmicno vidim kako neko po posebnih vozila. Pretezno MUP neosnovano koristi privilegije roatcionih svjetala, parkira na poifalicma na pjesackom sto smanjuje vidljivost pjesaka drugim vozacima itd. Bio sam svjedok kako je hitna pomoc upalila bila rotaciju zaobisla kolonu na pofalicima i otisla ispred MM Buregdzinice. Stvarno je to hitan slucaj jer je tesko ugrabiti tamo vrucu pitu. Njegovo nije kolonu da zaobilazi i izaziva jos vecu opasnost vec drugi vozaci da se sklone sa puta. u stranu. Cinjenica jeste da je ovaj bahato vozio i nadam se da ce makar jednom sud pogledati malog covjeka i priznati bahatost sticenika.
par puta sam vidjela vozila hitne pomoci voze normalno i u tom momentu se stvara guzva na ulici i pali crveno na semaforu oni u startu pale sirenu i guraju se da prodju, mislim nebih da dusu grijesim nedaj Boze ali zar to nije malo cudno i providno.? Trba svako da odgovara za svoja djela.
stavite de strucnjaci u poziciju u kojoj se nalsze haris i njegovi roditelji.da ti djete nedaj boze na semsforu udari vozilo hitne ili nekp drugo dok ti je djete prelazilo ulicu na svoje zeleno svjetlo.sigurno nebi opravdavali vozaca hitne ma zbog cega da je prosao kroz crveno a zakon je jasan NESMIJE
Sretno Hare. Neka odgovara svako za svoja djela !!!
Glupa ti je izjava, pa nije vozač hitne se zajebavo po gradu i trko, kao što mnogi rade a nikom ništa, nego je žurio da spasi nečij život.
Otkud znaš da je žurio spasiti nečiji život? Prilikom spašavanja cilj je ne unesrećiti druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Tezak slucaj. Zao mi je ovog momka upropasten mu je cijeli zivot. Hitna treba da pozuri pogotovo ako je neka teska situacija, ali treba neke stvari i da postuje.
Žao mi momka zivot je pred njim
Jeben slučaj. Nakon ovog hitna će vozit 40km/h.