Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavno da je iz SDA, ostali nisu dovoljno dobri muslimani.
Mogli su Fortu
Zbog sda klike u IZ zekat nisam dao u IZ. Pogledaj ovog Bicakcica. Najeo se nasih para. Fujjjjj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema za BiH naprijed dok god je fosili vode
Haj što su fosili al su i kriminalci
Trebali su Fortu predložiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bičakčić? Fakat tri ć. Zar je taj još uvijek živ?
Jbt. ovaj ima genetiku kornjača s Galapagosa i Roberta Mugabea.
Crno na bijelo dokaz da je IZ samo jedno krilo stranke SDA a to nikako nije dobro.I zato oni IZ koriste u politicke svrhe,pricom da su samo muslimani i bosnjaci,ako su iz SDA a svi ostali muslimani/bosnjaci su "kao izdajnici".I onda dolazi do nejedinstva muslimana u BiH,jer pravi musliman,vjernik zna da u SDA ima jako malo istinskih vjernika,ostali su vjernici budzetlije,vjeruju u budzete a ne u Boga.
Reise, Gdje si!? Govorio sam ja da te oni žbirovi iz tzv. MZ (Marfi, Šmit, Satler) ne posjećuju uzalud. Ispipavali su puls i ustanovili da će IZ, s tobom na čelu, prespavati najgori napad na Bošnjake od rata do sad. Fashistički predstavnici tzv MZ jučer su zgazili Utav FBIH i postavili marionetsku vladu (čin koji ni uAfrici, Sudanu npr., ne prolazi bez rata). Reise, ovakav kakav si nisi pastir svog stada, tek si obični birokrata! Bojiš li se Boga reise kao što se njih bojiš?
Dajye ba covjeku jos KOJU MINIHIDROCENTRALU vidite da ne misli 'MRIJET' !!!
Kriminalac nanjušio pare..
Jer je IZ istureno odjeljenje SDA
Privatna islamska zajednica, Dino rusi ove kriminalce 70% hodza ne podrzava ovu krimi IZ.
zar je ovaj još živ!?
Uskoro ce Adzija i tu prste umijesati. Kao i u zdravstvo, univerzitet i dr.
Ekipa "mladih muslimana" koja je "prodala" novu ideologiju neobrazovanoj vecini su danas visestruki milioneri i to svi redom - Bicakcic, Bukvici, Chengic Muhamed i njegova familija, Izetbegovici, Zivalj... i s njima povezane porodice. "Skromno" su to uradili onako u duhu islama uz podrsku prethodnog reisa isto bogatuna, a danasnji ih nastavlja gurati i podrzavati. I kaze danasnji reis treba nam jedinstvo??? Svi da mislimo ko Bicakcic???
Druže dosta te više, idi ba u penziju...
E mozes misliti kad u IZ biraju takve kao Bicakcica , na sta je spala i ta I Z !
Zlo.
Opet trebate nepotistu i kriminalca Safeta.