Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povampirena vojska RS-a i JNA nisu birale vojne ciljeve nego su sistematski, tj. svjesno terorizirale građane da odu ili da nestanu iz gradova. Nesposobnost SDA da sprovodi politiku pravde dovela je do ogromnih promašaja pa se još mnogi zločinci slobodno kreću po BiH.
Gdje je Tuzilastvo BiH, sude Ramizu Drekovicu za. jednu granatu i jednu poginulu osobu u Kalinoviku, a ovdje VOJSKA REPUBLIKE SRPSKE (zlotvori) ubili najmanje 120 djece. U Sarajevu 1600 djece, nikome ne sude ni za unijenu djecu Gorazda ni za ubijenu djecu Sarajeva. Tuzilastvo BiH?????? Šutite miševi?
I niko nije odgovarao jer se poslije rata SDA bavila preprodajom zlocina po principu: evo necemo dirati srbe al dajte nam preduzeca da privatizujemo i sl. I od rata pa na ovamo samo su to radilo dok su srbi lagano preuzimali tuzilastvo i sl. Vas tamo tuzilac sta je radio dok je to bila nadleznost kant. tuzilastava? Hodao po bingu
Kao i za Ubijenu Djecu Garada Sarajeva nigdje niste napisali da su tu Djecu ubijali Srbi odnosno Vojska Rs uz pomoc Drzave Srbije ! KLIX SRBIJANSKI PORTAL !
Sta kazu Izdajnici mozel minuta sutnje za Agresore
Što brišeš komentare. 1993 i 2023 isto je to. A naivna nova vlada otvara vrata svega starog što je bilo.