Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost žrtava je bilo na sve tri strane. I što je najgore još uvijek ima negiranja zločina koji su pocinjeni na prostorima BiH. Nažalost preko 100.000 ljudi u BiH je ubijeno, Bosnjaka, Hrvata, Srba, i drugih nacionalnosti. I dok god jedni opravdavaju svoje zločine dok nad tim tvrde da je zločin. Treba najstrože kažnjavati ratne zločine ko god da je počinio.
Reče Bošnjo pa sa šehitluka u noćne klubove , svadbene salone da pune džepove uzp Sramite se svih onih boraca koji su život dali da bi sad njima pakas lizali
vidi ovo neki za spomenik stavili obelisk iz Egipta takozvani falus posvećen muškom polnom organu.