Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je kalendarski dan nezavisnosti BiH. Zasto su svi grbovi i zastave inspirisane i preuzete iz Fojnickoga, kao i Beogradskoga grbovnika, samo ova drzavna obiljezja BiH nisu? Zasto nisu preuzeti nasi simboli koji su dokaz nase Ilirske proslosti i starosjedilastva na ovim prostorima? Paznja, crveni mjesec i zvijezda na crvenoj podlozi nemaju nista sa islamom ni s Turskom, nastali su prije njih. Neka je laka Zemlja svim braniteljima kroz cijelu njenu historiju, historiju Bosne i Hercegovine.
Sa kriminalcima poput vas ASDA i SDA, ubili ste svu nadu u zivot kamo li institucije! O sebi se zabavili aBd kao i ostali dusmani Bosne i Hercrgovine!
To je posao Sarajlića... On vraća i čak žene zapošljava 😂😂😂
Institucije trebaju vratiti vjeru u njih.
kada je ćimburijada bude naroda ko u prići....ovo nešto podbacilo...
Kad vidim ove seljake iz SDA odma me trnci prodju. Ja ne znam kako ih vise nije stid da se pojavljuju na ovakvim skupovima.
Zapravo, odvojiti "vjeru" od institucija...