Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad Sarajevo nece biti srpsko !!! ⚜️⚜️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
A nikad nije ni bilo realno
imacemo onoliko slobode koliko smo spremni da zrtvujemo i da se suprotstavimo snagama koje zele da nam oduzmu tu slobodu. agresorske snage uvijek rade na tome na razne nacine poput kupovine domacih izdajnika poput Konakovica i ekipe koji sada zele u srpski svet da nas predaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo je da čovjek koji je rođen u Sarajevu nije stao u odbranu svoga grada nego ga je i on napadao zbog srpskih interesa. I kasnije smatra da je protjeran. Koji nivo glupoće, pa nevjerovatno.
svaka cast na komentaru.
Enver Sehovic i Safet Zajko razibiii agesore. Inace njih dvojica su “doslje i istocnjaci”. To su ovi sto ih se sad proziva po Sarajevu.
Da Alija nije zamjenom pola Sarajeva za pola oslobođene zapadne Krajine danas bi imali srpsko Sarajevo.
Hej vi gore s brda idite, idite! ⚜️
Srpska seljadija gdje god su krenuli dobili po pici. Uzrok svih problema.
GROM 1996
Negdje 94-e kad sam imao struje gledao na agresorskoj Srni razgovor sa Tintorom o planu podjele Sarajeva. On je optuzio ove iz kasarne Marsal Tito da nisu uradili svoj dio. Do tada sam slusao da zele da podjele, ali razgovor sa Tintorom je bio dokaz. Meni je zvucalo nevjerovatno da neko to zamislja.
jel vi to ozbiljno? kako su amerika i rusija naredile tako je i bilo, zao mi je naivcina kakav sam i sam bio tada koje i dalje zive u iliziji da su ikakav faktor bili; Samo se treba okrenut buducnosti i zivjeti u miru, sta je bilo bilo je. U suprotnom samo SDA i slicni vas cijede sa ovim stvarima.
Jest eto zaustavila bi ih Amerika i Rusija da su krenuli, jasta bi
Jos samo da imamo politicare da imaju srce ko ovi borci sto su imali gdje bi nam kraj bio,uvjek mi je slika u glavi ovih boraca sto su godinu protestvovali u onim satorima pred vladom,a ovi politicari samo da smjeskom prolazili pored njih,uspjeli su nam ogaditi svoju drzavu
KLIX SE NAPOKON SJETIO DA OSIM PARTIZANIJE POSTOJE I NEKI DRUGI OSLOBODIOCI SARAJEVA. ZNAKOVITO JE DA JE ODMAH POSLIJE DEJTONA TZV MZ ODMAH ZABRANILA SPOMINJANJA SKORAŠNJE HISTORIJE (AGRESIJE) I HEROJSKE ODBRANE SARAJEVA I BOSNE. SADA VIDIMO DA TZV MZ JEDVA PODNOSI ŠTO SMO OPSTALI NA OVOM PROSTORU I DA KAD NAS NISU USPJELI ISTRIJEBITI RAZNE FELE AGRESORA SADA NASTOJE PREKO ŠMITOVA, MARFIJA I SATLERA ZAKONSKI SABITI U GETO.
Srbi su najvece kukavice u povijesti,a tek nakon njih su rusi...
Hvala pravim herojima! ⚜️
Od mrznje pekisnosti i U Strahu su Velike Oci nikad necete saznati istinu .1) Milosevic je povukao VRS iz Elektrotehnicke skole kad su presli Miljacku 2) Zatim je izvrsen napad u tenama patikama i nozevima na Pofalice gdje je god ko bio Srbin zaklan i spaljene im kuci 2 dana su gorjele kuce na Pofalicima .Ko nije vidio rata i siri mrznju i nebuloze dabogda mu bio rat kuci.
Dani kada sam ponosno govorio da sam Bosanac.. Kakvi su to sami dani bili ...
Danas ih navukli da rade po glavnom gradu gdje god se okrenes...
Za ove SDA sto kazu da su odbranili Sarajevo...vi ste samo drzali punktove...znam vidio vas na drinskoj, dok sam ranjen isao u bolnicu. Manekeni. Da ne govorim da vas ocima vidio nisam za svoja 3 mjeseca prema Zuci.
Petokolonas, providan ti je komentar.
@rajvo….Jest, eto Forto, Damir Niksic i dezerterski odred organizovao otpor. Mozda, kad je trebalo kroz tunel. Mozete lajati na SDA sta hocete ali zna se ko je bio prvi organizator otpora