Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem koliko neljudi mogu mrziti ali umrijeti ce te u toj mrznji. Bosna i Hercegovina ce zivjeti.
Dobar je stari ali mi ga nismo mogli ni oprati tj ispjeskariti za ovaj jubilej. Mili9n turista dodje i ostavi love a mi čekamo UNESCO i Turke da nam operu našu sramotu. Turistička ponuda i usluge velika 0. Volim Mostar ali sta se sa nama dešava?
Nedavno otkriveni videomaterijal prikazuje i trenutke kada članovi posade HV-a radiovezom navode posadu tenka da izvede što preciznija gađanja luka i temelja Starog mosta, dok svojoj znatiželjnoj komandi telefonom dojavljuju “kako se odvija i u kojoj fazi je rušenje Starog mosta”.
Imam neki osjecaj da ce ga zlikovci opet srušiti jer nas narod nikako da se opameti.
Nece sigurno,sve vise i ima talove po Starom gradu,neboj se
Dragulj ne samo Bosne i Hercegovine, vec citave Evrope! Hvala braniocima ovog simbola!
Kme kme kad pocnu ovim rijecima “svi nacionalisti” a naivni bosnjo odmah skoči , pa jest jest … svaka moguca prilika se koristi da se izravna ubica sa ubijenim
Ima Veleža ima Starog mosta netale su Ustaše ko i Herceg Bosna.
Izronio Stari za one što ga vole.
Nacionalisti su otjerali mlad narod iz zemlje,samo ostavili penzionere da ih mogu pljačkati.Sve je to isto svi su oni u 5 gr.Ove kantone su poništiti,samo nam uzimaju novac svaki kanton.Svaki kanton neki ministri,neki zamjenici neki sekretari,zamjenici sekretara to je katastrofa kao da smo SAD.A nikakvog pomaka,kradu nas na vlasite zdrave oči.Koja bi to zemlja Europe izdržala tolike ministre i zamjenike.Naša BiH je od Čelika šta joj se sve radi dobro i postoji uopšte.
Ja pogođen nisam, ni umro, ni pao, samo sam morao skociti dole!!! I izronio je stari, ljepsi nego ikad!!
opet im prkosi most islam i turci jel tako misle i jedni i drugi
Ja pogođen nisam, ni umro, ni pao, SAMO SAM MORAO SKOČITI DOLE!!!!
Mi da smo složan narod da sve ove nacionaliste protjeramo vani,uništili su nam društvo narod su zavadili,prvo da vide šta su napravili Bakira gore na Romaniju,Dodika u Srebrenicu i Ćovića u Ahmiće da vide šta su napravili,šta je života izgubljeno nedužnih.BiH je zemlja svih nas,samo ive političare protjerati niko od njih nam ne treba može narod ove zemlje i bez njih funkcionisati.Uništili su nas nacionalisti.
Narod je kriv za sve
Narod i jesu nacionalisti, ne može 10% normalnih koji su ostali svoji i nisu mijenjali opremu '91 da se okoriste situacijom promijeniti stanje kad 90% idiota jedva čeka da im njihov wannabe diktator kaže koga danas mrze. Većina ovih političara i nisu toliki nacionalisti koliko im odgovara da budu jer ih isti takvi biraju.
Zloglasne terorristicke gerile zvane HVO i Hrvatska Vojska koje su napravile UUZZPP u Bosni su srusile Stari Most u nakani da naprave “Hrvatski” stolni grad u Bosni! Nek se zna, da se ne zaboravi pa ponovi!!!! ⚜️☝🏻
Vječno će da živi i pored mržnje ......koju šire otpadnici iz susjedstva.
trebali su Praljak i na most postaviti.ta ne smeta im pamet.čović kao hoće dogovor i napredak a Praljak i druge zločince veličaju.