Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako bosnjaci nasu bili sposobni da izvuku pouke iz vlastitig stradanja 41-45, 92-95, tu se nema sta diskutovat.uzdati se u medjunarodne faktore je ravno samoubistvu.moj stav je uzdaj se u sebe i usvoje kljuse,vjestackim fintama, korupcijom i kriminalom se ne jaca drzava.politicka razjedinjenost probosanski orjentisanih snaga, kriminal,korupcija,vjestacke kulti, multi finte,ne sprovodjenje adekvatnog povratka,itd,itd,su bih i njene iskrene patriote doveli do ivice propasti.
Sve si rekao.
@korisnik12, ti si klasicni idiot,zapamti da su bosnjaci muslimani prije 150g bili najbrijni narod na prosroru sto se kasnije zvao jugoslavija, zlocinackim aktivnostima srba i hrvata skoro pa su unisteni,jebe se meni za jasenovac,blajburg i ostala uvelicana i napuhana srpsko hrvatska sranja.zahvaljujuci mz prvi put u 150 g se nesto konkretno objelodanilo o stradanju muslimana bosnjaka na ovom prostoru,
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Referendum i slicna sranja su samo BIG SHIT kako bi se narodu skrenula pozornost sa trenutnih problema i ne mogu da vjerujem da im to uspijeva: -Dugovanja, krediti, zaduzenja -Neimastina, prljave ulice, seljakluk -Plate, penzije i primanja opcenito - BOZE SACUVAJ Najvise od svega boli to da oni uhljebi nista ne rade za duplo vecu platu od prosjecnog gradjana ove zemlje koji place svaku noc jer razmislja da li ce djetetu moci dati sutra 2 KM za sendvic
@korisnik12 Ne ostaje ništa za penzije koje predstavljaju najveći izdatak iz budžeta. Stanje u BiH je najbolji primjer kako se sistem kapitalizma urušava.
Vise se Bosnje uznemirile nego Srbi. Vrlo bitno, odrzite referendum, izaberite datum pa da se vratimo svakodnevnim obavezama.Btw. Koje je referendumsko pitanje? "Jeste li za to da 09.01. bude dan RS-a"? A sta ako vecina bude za drugi datum? Hoce li onda predloziti 10.01.?Kako su pametni, vidim da ce biti 365 referenduma...
Narod vec kupuje ulje,brasno,konzerve u vecim kolicinama,za ne daj Boze.Narod je svakako prepusten sam sebi. Ko se od supu oprzio on i salatu pushe.
do price o referendumu nije smjelo doci u startu sad sta god bude dodik je dobio
Logican dogovor sa sve tri strane.. Ovaj doveo Arape uzeli po drzave oplodili mu oni kćerku akoBogda Onaj drugi kurci se H-Bosna vako nako ja te ljude jos nisam upoznao osim sto ih vidim da se bave i ono malo poljoprivrede sto imaju, a oni ugrozeni od strane "predsjednika" .. Logicno braco, ko ce vase milione oprat necete vi sigurno nego cemo mi i to KRVLJU pa da dok je napacenika i PTSP-ovaca koji se ne lijece i nece sebi da priznaju uvijek ce nam ovako biti.. Onaj treci se kurci godinama
Vidi moze ne jebe ga niko 2% a prolaz ko barsa-betis 1 1.10 Sve dok nas ne istrijebe sve ovde zajedno.. Pa tek novi narastaji za jedno 200 godina i tek ce tad bit freedom sex love alcohol sto kaze king of havana Ćastrone bracone ;)
Processus Srbijalis je dio BiH isto kao sto je processus frontalis dio maxille, a nije dio os frontale. Samo je problem sto Srbi u BiH to treba da shvate.
odvlacite ljudima paznju i ubirete jeftine politicke poene
odvlacite ljudima paznju i ubirete jeftine politicke poene
Ovi iz PIC-a pesinjaci neki zesci, sad ce 14h a oni jos ni poceli nisu.
dok nas huškaju oni pljačkaju
Sta se tu ima saopstiti zna se i po dejtonu i po ustavu BiH da rs nema pravo na referendum,jedino ako nam stranci ne namjestaju neki novi rat..
EU po principu materijalizma i interesa, ako RS ponudi "dobru valutu" biti ce referenduma, u protivnom odgadjanje. Vjerujem da su i nasi zapeli oko prodaje FDS, TELEKOMA, EP... pa nas OHR uslovljava i kaznjava. Dakle, plati pa ces mirno zivjeti -ovako sisanje motke (TLN2).
ne shvatas, referendum ce se odrzati bez obzira sta ohr kaze! mogu smjeniti i dodika, doci ce drugi dodik, treci, cetvrti! ili izvorni dejton ili razlaz, trece nema!
@skywalker5 ...niko se od nas ne pita za to sa ovih prostora, znaci drugi nam uredjuju sudbinu nas sa ovih prostora, hobotnici ne mozes uteci... hebe mi se za ref. gledam od cega da zivim i prezivim, od toga sigurno neces niti cu...
bošnjaci muslimani su za ravnopravnost svih u bih .... i šita i sunita i vehabita...
šta će se promijeniti? ista je vlast, iste su pare, rata neće biti, postaje dosadno.
Televisa presenta...
hajd fa i ovi iz PICa zarade na necemu platu, da im nije RSa i njihovih pizdarija, ne bi imali sta ni raditi.