Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borite se da ostane ista onakva raspadnuta kakva je zadnjih 30 godina ili? Bas kao i za Hastahanu?
Semir Efendic uzima kesh od arapa da im izdaje dozvole za ilegalna naselja oko Sarajeva. Taj covjek treba biti uhapsen sto prije!
Upravu je Niksic. Svaka vlast je izdajnička. Svaka vlast prodaje javna dobra. Hdzovska i snsdovska klika sve radi da se hrvatski proizvodi uvoze a domaci gase. Sdaovska klika proda sve munaficima iz arapskog svijeta. Nema fabrika a ako ih ima drze ih sdaovci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako će napraviti ono što je u Beogradu... RUŠI !!!!! A ti Nikšiću sjedi 1
Ako je ovaj paksu pos rani protiv, mora da se projekt super!
Koliko moraš biti glup da predlažeš rušenje Skenderije koja je bila sportski centar svijeta i koja je planirana da bude proglašena nacionalnim spomenikom. Samo nepismeni i neškolovani probisvijet želi rušenje nacionalnog blaga zarad staklenih ružnih grdosija iz Beograda koje su napravljene protivno volji građana i kriminalnim radnjama. Idi onda u Beograd i divi se Vučiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Državni investicijski fond Dubaija će ulagati u Kanton Sarajevo, prva u fokusu Skenderija: http://www.klix.ba/clanak/160912077 Pa moj Niksicu, u prvom safu ti Kapidzicev gazda/bog!
Bolje i ruglo Skenderija nego ono betonirano ruglo u Beogradu.
Ja mislio da je Vule Parizer gradio Beograd na vodi.
Svaki normalan Sarajlija je za da se srusi ono ruglo grada i napravi nesto normalno, cak i mi koji smo bukvalno odrasli na toj Skenderiji mrzimo onu polu-raspadnutu skalameriju.
Realno, ono sada je ružnoća totalna. A ne služi ni svrsi... Svijet se mijenja. Treba da se gradi ali i naplati
Sarajevo je vec i previse unakazeno novokomponovanom turbo arhitekturom tako da ce svaki rodjeni sarajlija potvrditi Damirove rijeci. Eno uzeli su vec Poljine pa nek' tamo grade sta hoce a od autenticnog jezgra Sarajeva treba sacuvati bar ono sto je preostalo.
Je li droca Ejna Kadriyu iz te vaše stranke sad prešla na tebe? Voli drolja Damire..Najgore su te ružne kurave.One se jadne baš potrude..Znaju svašta da rade..
I ovaj Niksic posta obicna ubleha i probisvijet,. valjda je to sad svakome jasno
sma9 ste zaboravili kesovine i gute koje su uzeli na njoj da napune depove pa sad prodaji
DAJ SEIHU NEK ULAZE. Zgrada je rusevina. NE RISE
Damire, ne seri, Skenderija je jedno obično nefunkcionalno ruglo koje treba potpunu restauraciju i funkcionalniju upotrebu. Ako treba rušiti, neka se i ruši.
Sta ce ti glasovi Damire , bez para nema obnove Skenderije. Pare vrte dje burgija nece.
Damir je ubleha, bio i ostao.
borite se da ostane ruglo kakvo je vec 30 godina hahaha
za sra se ti damire boris za ucmalost i da se nista ne mijenja... bori se da ne bude velikih gabarita i da ne ide u visinu ali potrebna nam je koncertna dvorana a ne ruglo u srcu grada
na skenderiji napravit veliku modernu koncertnu dvoranu sa manjim kino salama ispod i nekoliko modernih butika i 2 restorana, ukilko moze i jedna manja parking garaza i obezbijedit dobar prilaz autobusima i taksivozilima i posadit koje drvo....cjelokupan sport prebaciti na zetru..